27.9 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăSpecialCamera foto digitala rezistenta la intemperii

Camera foto digitala rezistenta la intemperii

Suntem in miezul perioadei de concedii, insa vremea cu care se lauda aceasta vara – extrem de capricioasa – ne da mari batai de cap. Ca si cum ar fi anticipat acest lucru, Hewlett Packard a venit cu o oferta de nerefuzat in aceste conditii vitrege: o camera foto digitala ce poate fi folosita in orice conditii, pe ploaie sau ninsoare. Cum avem parte, din pacate, de ambele variante – ninsoare la munte, ploaie in restul tarii -, macar vom putea fi siguri ca marea placere de a imortaliza orice ne impresioneaza nu este pusa in primejdie, si aceasta, de stihiile naturii.

Mica, performanta, cu un design deosebit, HP Photosmart M22 are o carcasa realizata in intregime din metal, ce protejeaza camera de intemperiile vremii, iar capacul metalic care acopera lentilele asigura un grad ridicat de protectie a acestora. Cu alte cuvinte, poate sa ploua pe ea si nu se strica! Cu toate aceste inovatii care sa-i tina loc de si de umbrela si de caciula, aparatul respectiv se lauda si cu performante cat se poate de ridicate, ce ajuta la obtinerea celor mai bune fotografii, incredibil de usor: o rezolutie de 4 megapixeli, completata de sistemul optic HP Precision Lens, care permite focalizarea automata in 5 puncte. Fotografiile astfel realizate se pot vizualiza pe ecranul LCD foarte luminos, vizibil atat in interior, cat si afara, in conditii de iluminare puternica (ca poate n-o sa aveti parte chiar de ploaie tot timpul).
Indiferent daca este soare sau nor, cu ajutorul tehnologiilor HP Real Life inglobate, fotografiile realizate vor reda realitatea chiar asa cum se vede, pentru ca lumina adaptabila (HP Adaptive Lighting) modeleaza fotografia, adaptandu-se la conditiile de iluminare la fel ca ochiul uman. Pozele realizate contra soarelui, pozele in care exista zone umbrite si zone prea luminoase vor fi echilibrate si realiste, indiferent de conditiile in care au fost facute.
Si daca trebuie sa stati mai mult in interior, iar blitul va fi la mare cautare, M22 va scapa si de ochii rosii din poze. Imediat dupa realizarea acestora, prin selectarea unei optiuni din meniu, camera va cauta ochii rosii in poza, ii va identifica si ii va corecta in mod automat. Totodata, cu ajutorul functiei panoramice se obtin peisaje demne de invidiat de catre orice fotograf profesionist.
Camera ajuta la realizarea cadrelor succesive, astfel incat fotografia finala sa fie continua si corecta. Intreaga fotografie panoramica poate fi afisata pe ecranul camerei, alipirea cadrelor fiind facuta in mod automat.
Astfel, se poate verifica corectitudinea ei pe loc.

Cele mai citite

Olaf Scholz își încurajează partidul “să-şi revină” după alegerile europarlamentare

Cancelarul german Olaf Scholz, al cărui Partid Social-Democrat a suferit o înfrângere istorică la alegerile pentru Parlamentul European, şi-a invitat sâmbătă coaliţia - subminată...

Ciolacu subliniază că el va decide cine va fi comisarul european din partea României și nu Iohannis

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că atributul desemnării comisarului european este al primului ministru, dar precizează că va avea discuţii şi în coaliţie şi cu...

Conferința internațională din Elveția privind pacea în Ucraina s-a deschis

Conferinţa internaţională privind pacea în Ucraina, organizată la cererea Kievului, s-a deschis astăzi la Burgenstock, în Elveţia.Şefi de stat şi de guvern şi alţi...
Ultima oră
Pe aceeași temă