19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialCadouri pentru copiii din centrul „Antonio“

Cadouri pentru copiii din centrul „Antonio“

Copiii de la centrul de plasament „Antonio“ au fost vizitați ieri de reprezentanții sindicatului și conducerii Regiei Autonome Județene de Apă. Aceștia le-au oferit cadouri constând în jucării și dulciuri. Au fost întâmpinați cu colinde de cei câteva zeci de copii.

„Sindicatul RAJA și conducerea companiei ­s-au gândit să aducă spiritul Crăciunului și în casa acestor copii frumoși care au și ei nevoie de dulciuri,de bucurie și de mult suflet. Rolul de Moș Crăciun l-am jucat și pentru copilul meu, și îl joc și pentru acești copii care sunt niște copii minunați, cărora le lipsesc multe lucruri pe care copiii noștri le au”, a declarat Sorin Zaharia, șeful Sindicatului Liber al societății.

La rândul său, șefa centrului de plasament, Elena Cojocaru, a spus că moșul a fost ”mai bogat, cu mai mult suflet, față de alți ani”. Asta și deoarece copiii au primit cinci vizite în ultimele zile din partea sa.

”Este o bucurie care e împărtășită de două sau mai multe ori atât pentru cei care oferă, cât și pentru cei care primesc. Nu putem să-i înlocuim pe părinți, dar putem să le oferim foarte multă afecțiune și o facem cu foarte mare drag. Atât noi, cât și oamenii din comunitate. În afară de afecțiune, copiii nu au nevoie de nimic. Au de toate. Au nevoie de afecțiunea părintească”, a spus ea.    

În centrul Antonio sunt 69 de copii înscriși, cu vârste cuprinse între 3 și 22 de ani. Unii dintre ei își petrec sărbătorile în așa-numite familii de atașament, dar apoi se vor întoarce în centrul de plasament.

Cele mai citite

3 genți de damă elegante, potrivite pentru ocazii speciale

În lumea modei, alegerea unei genți elegante pentru ocazii speciale poate fi esențială pentru a completa o ținută și a evidenția stilul și rafinamentul...

Cea mai mare rețea de clinici de recuperare medicală, Centrokinetic, se extinde în vestul țării

Fondul de investiții de growth AGISTA a sprijinit cel mai mare lanț de recuperare medicală din România, Centrokinetic, în achiziția celei de-a opta clinici...

Primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și fastuoasa investire a lui Putin. Simple încondeieri

Două evenimente majore, nemediatizate la aceleași dimensiuni - primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și investirea lui Vladimir Putin cu un nou...
Ultima oră
Pe aceeași temă