1.2 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSpecialBursă Arghezi pentru studenţii merituoşi

Bursă Arghezi pentru studenţii merituoşi

Studenţii merituoşi ai Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” (UVVG) din Arad vor putea beneficia de o bursă de merit, oferită de Doina Arghezi, nora marelui poet Tudor Arghezi. Bursa are un cuantum de 1.000 de euro şi este o bursă privată.

Care vor fi criteriile de acordare?

Bursa va fi acordată anual studenţilor Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” cu cea mai performantă activitate profesională şi extracuriculară. Ea va fi înmânată cu prilejul festivităţilor prilejuite de deschiderea anului academic 2011-2012, care vor avea loc în data de 3 octombrie 2011, în Aula Magna Universitaria din Campusul Universitar „Vasile Goldiş” din Arad.

„Bursa este anuală şi o voi acorda la festivitatea de deschidere a fiecărui an universitar. După ce nu voi mai fi eu, bursa va fi acordată dintr-un fond special celor mai buni studenţi ai UVVG. Scopul bursei de merit „Doina şi Baruţu Arghezi” este ca, alături de celelalte burse de merit ale Universităţii, să stimuleze excelenţa în activitatea studenţilor”, a declarat Doina Arghezi.

 

Cele mai citite

Schimbare în Guvern. Sunt discuții privind reorganizarea ministerelor. Se rupe Coaliția?

Guvernul discută luni o variantă privind reorganizarea ministerelor, ceea ce înseamnă că multe dintre portofolii vor dispărea. Potrivit surselor noastre ar putea fi vorba...

Rusia – Ucraina, ziua 655. România susține “Formula de Pace” propusă de președintele Zelenski

Vicepremierul Ucrainei a venit la București și a purtat discuții cu ministrul român al Afacerilor Externe, anunță un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE)...
Ultima oră
Pe aceeași temă