11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecial"Bucureştiometrul" lui Udrea, acum şi pe Facebook

“Bucureştiometrul” lui Udrea, acum şi pe Facebook

Chestionarul online pe care Elena Udrea l-a lansat sâmbătă, “Bucureştiometrul”, poate fi găsit acum şi pe Facebook, anunţă preşedintele PDL Bucureşti pe blogul său.

“Astăzi am lansat aplicaţia Bucureştiometrul pe Facebook, astfel încât tot mai mulţi bucureşteni să aibă acces la singurul instrument prin care pot semnala problemele cu care se confruntă ca locuitori ai Capitalei.” spune Udrea într-o postare pe blogul personal.

Preşedintele PDL Bucureşti susţine că din cele peste 1000 de sesizări pe care aceasta le-a primit prin intermediul chestionarului, a reuşit să valideze numai 300. Cele mai multe sunt legate de câinii vagabonzi, şi, aparent, problema câinilor comunitari este cel mai des semnalată în Sectorul 1, “exact acolo unde domnul Chiliman se laudă că a reuşit să facă progrese”.

“Din păcate, din cele 300 de sesizări validate până acum (şi mai sunt aproximativ 1000 în curs de verificare, de către echipa de proiect), câinii maidanezi reprezintă cel mai mare “of” al bucureştenilor, jumătate dintre problemele raportate referindu-se la prezenţa animalelor agresive pe stradă.

Problema câinilor comunitari este cel mai des semnalată în Sectorul 1, adică exact acolo unde domnul Chiliman se laudă că a reuşit să facă progrese, prin înfiinţarea unui adăpost. Sigur, la cum arată harta sesizărilor în Secorul 1, sunt “progrese” mari la cheltuirea inutilă a banului public…”

Udrea spune că nu susţine “o soluţie radicală în privinţa câinilor maidanezi”, dar că “nu se mai poate continua în acest mod”, referindu-se la “dezinteresul” primarului general, Sorin Oprescu.

“După cum am mai spus şi zilele trecute, nu susţin o soluţie radicală în privinţa câinilor maidanezi, dar nici nu se mai poate continua în acest mod,  cu un primar general complet dezinteresat de a găsi soluţii şi primari de sector care se spală pe mâini sau încearcă să puncteze electoral pe o temă căreia nu i-au acordat deloc atenţie timp de trei ani” susţine Elena Udrea.

Nu promit rezolvări, pentru că ştiu că oamenii sunt sătui de promisiuni goale. Dar asta nu înseamnă că, acolo unde se va putea, nu vom acţiona punctual, la nivelul organizatiei PDL Bucuresti“, a conchis Udrea.

Cele mai citite

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă