18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialBrigitte Bardot, furioasă pe Carla Bruni Sarkozy

Brigitte Bardot, furioasă pe Carla Bruni Sarkozy

Brigitte Bardot a lansat un atac la adresa primei doamne a Franţei, spunând: “Pe cât e de frumoasă, pe atât e de prost crescută,” scrie publicaţia britanică Daily Mail.

Furia fostului simbol al Franţei a pornit de la o geantă de marcă. Brigitte Bardot, 75 de ani, i-a trimit Carlei Bruni, 42 de ani, o geantă Lancel, ediţie specială, din cadrul noii colecţii BB lansate în onoarea vedetei din filmul “Şi Dumnezeu a creat femeia”.

BB, apărătoare a drepturilor animalelor, i-a făcut acest cadou soţiei preşedintelui Sarkozy în semn de apreciere pentru că nu poartă blănuri.

Carla însă nu a mulţumit pentru dar, stârnind furia fostei actriţe. Bardot mai este supărată şi pentru că prima doamnă nu a intervenit pe lângă soţul ei să interzică luptele cu tauri în sudul Franţei.

Intervievată de revista France Dimanche, Bardot a spus: “Nu am primit nicio notă de mulţumire de la Carla Bruni, care pe cât e de frumoasă, pe atât e de prost crescută. Aş vrea să văd, înainte să mor, că se fac schimbările pentru care am luptat întotdeauna. Dacă nu, am trăit degeaba. Dar eu sunt ca un pit bull – cînd muşc pe cineva, nu-I dau drumul cu una, cu două.”

Bardot a spus că i-a trimis o scrisoare preşedintelui Sarkozy, în legătură cu interzicerea coridelor. “Furia mea abia începe! Aştept de peste trei anis ă îşi respecte promisiunile pe care le-a făcut. Am primit doar răspunsuri vagi şi neconvingătoare, din partea unor funcţionari. Niciun răspuns de la preşedinte.”

(Întâi Insulele Canare şi acum Catalonia au scos coridele în afara legii)

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...

Un înalt oficial rus acuză NATO că se pregătește de un conflict cu Rusia

Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, a afirmat sâmbătă că exercițiile militare ale NATO, numite Steadfast Defender, desfășurate pe...

Premieră la Londra: Sadiq Khan a fost reales primar al Londrei pentru a treia oară

Primarul laburist al Londrei, Sadiq Khan, a fost reales la alegerile locale care au avut loc joi în Anglia, devenind astfel primul edil al...
Ultima oră
Pe aceeași temă