12.2 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialBrambureala Steaua

Brambureala Steaua

» Agitatie mare in Ghencea inainte de meciul cu Ceahlaul. Tratative de pace cu Peluza Nord, declaratii de razboi venite dinspre Peluza Sud. In timpul meciului, multi nervi si bombardamente cu bulgari de zapada. si toate acestea pentru nimic. Pentru o echipa care nu joaca nimic.

Stelistii au profitat la inceputul partidei de teama cu care au intrat nemtenii pe teren si au reusit sa deschida scorul repede prin, nu se putea altul, Kapetanos. Bucurie de scurta durata, pentru ca uriasele gafe facute de apararea gazdelor au dat curaj celor de la Ceahlaul. Inevitabilul s-a produs spre sfarsitul primei reprize, cand Onciu a fost scos din ofsaid si contemplat de Baciu atunci cand a sutat pentru 1-1. Echilibrul s-a rupt in repriza a doua, o data cu eliminarea stupida a lui Nicolita. Dupa o pauza de zece minute in care echipele au fost trimise la cabine din cauza unor bulgari de zapada aruncati spre banca oaspetilor, a inceput dezastrul pentru stelisti. Mai intai Zapata a reusit sa degajeze direct in Vasilache, mingea ricosand in plasa (1-2),  apoi Badescu a profitat de inca un bulevard in apararea stelista si a stabilit scorul final, 1-3.

Un rezultat conform cu realitatea de pe teren, pentru ca Steaua a fost mai bramburita ca niciodata. Aparare catastrofala, mijloc ca si inexistent, cel mai bun exemplu fiind Tanase, care, tinut om la om, nu a miscat pe teren, iar in atac doar cu Kapetanos nu se face primavara. De partea cealalta, o echipa muncitoare, cu jucatori mai degraba modesti, dar care au interpretat o partitura bine pusa la punct de Gigi Multescu, un antrenor a stiut sa taie meciul atunci cand Steaua dadea ceva semne de revenire.

Stoichita, "intors" de jucatori
Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichita, s-a gandit sa-si prezinte demisia, insa a fost "intors" de jucatori. Tehnicianul a declarat ca intreruperea meciului, in minutul 61, a fost "bine gandita si provocata" de cei din Piatra Neamt, acesta fiind momentul care a decis soarta jocului. "A fost un joc ciudat, tot ce s-a intamplat in aceasta seara depaseste orice inchipuire. Noi ne-am facut jocul greu, acea intrerupere bine gandita de Ceahlaul si provocata, si eliminarea lui Nicolita ne-au dat peste cap." Stoichita a spus si de ce nu i-a folosit pe fratii Karamyan, raspunzand astfel unui repros venit din partea patronului Gigi Becali: "Nu au avut timp sa se integreze", e motivatia lui "Lippi".

» Antrenorul formatiei din Piatra Neamt, Gigi Multescu, crede ca echipa sa a controlat jocul. "stiam ca Steaua e slaba pe zona centrala. Defensiva Stelei este slaba pe cat o arata scorul. Noi am controlat tot jocul. Speram la salvare, mai ales dupa meciul asta", a spus Multescu, care a adaugat ca plange cu un ochi pentru Stoichita, care este finul sau. "El a jucat pentru cozonac, eu pentru paine. El poate sa recupereze astea trei puncte, eu am mai multe de recuperat."

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă