12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialBosch extinde gama

Bosch extinde gama

Noile variante de ultimă generaţie ale gamei de senzori de fum Bosch seria 420  detectează cele mai mici particule de fum şi permit avertizarea şi mai rapidă în caz de incendii.

De asemenea,  Bosch este prezent în România şi cu sistemul de evacuare de urgenţă Praesideo, primul echipament de adresare publică şi evacuare vocală în caz de urgenţă, certificat EN54-16 şi ISO7240-16 de către TÜV, una dintre cele mai importante autorităţi europene în domeniul tehnic.

Principalele calităţi pe care specialiştii Bosch au pus accent sunt fiabilitatea şi precizia în detectarea incendiilor. Detectorii seria 420 de la Bosch utilizează o combinaţie de senzori optici, de temperatură şi de CO care spo­reşte semnificativ performanţele în condiţii critice de mediu.

Noile variante de detectori funcţio­nează cu tehnologia unică Dual Ray, care presupune folosirea unui senzor optic dual, ce se bazează pe scanarea densităţii fumului şi a particulelor de fum cu ajutorul a două LED-uri cu frecvenţe de undă diferite (infraroşu şi blue light).  

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă