21.7 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSpecialBosch a lansat un nou storcător de fructe

Bosch a lansat un nou storcător de fructe

Noul storcător de la Bosch, cu un design frumos şi o funcţionalitate superioară, apare ca un aparat puternic, robust şi eficient, care permite prelucrarea de cantităţi mari, extrăgând până la ultima picătură de suc. Mere, fructe de pădure, morcovi, ţelină sau fructe exotice – se pot face acum sucuri naturale acasă într-o manieră igienică şi plăcută.

Tubul de alimentare XXL (75 mm) permite folosirea fructelor şi legumelor întregi, fără a mai fi necesară tăierea lor anterior procesării. Astfel, se economiseşte timp şi este mult mai uşor de folosit, oferind confort în utilizare. Filtrul cu microsită din oţel inoxidabil ajută la extragerea maximului de suc, iar recipientul pentru pulpa de fruct este detaşabil şi de capacitate mare (1,9 l).

Cu funcţia Active Motor Management, aparatul funcţionează numai dacă toate piesele au fost asamblate corect. Astfel, storcătorul de fructe şi legume Bosch nu reduce doar riscul de rănire, dar previne şi stropirea cu suc în toată bucătăria.

Modelele sunt disponibile în patru variante de culori: Bosch MES3000 (inox), Bosch MES20A0 (alb), Bosch MES20C0 (cherry), Bosch MES20G0 (verde).

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă