20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialBOMBĂ ÎN LIGA I: Reghecampf voia să-şi dea demisia, dar s-a RĂZGÂNDIT

BOMBĂ ÎN LIGA I: Reghecampf voia să-şi dea demisia, dar s-a RĂZGÂNDIT

UPDATE: După o discuţie cu patronul Stelei, Gigi Becali, Laurenţiu Reghecampf s-a răzgândit şi nu îşi mai dă demisia de la Steaua.

“Eu am spus că nu voi participa la nici un blat şi că nu mă voi bucura atunci cînd pierd. Nu m-am referit la patron când am zis de lucruri murdare. M-am referit la ceea ce a apărut în presă şi s-a strigat prin tribune”, a explicat Reghecampf, citat de GSP.ro.

La conferinţa de presă, antrenorul Stelei a fost şi mai clar: “Nu se pune problema să-mi dau demisia, am zis doar că trebuie schimbate lucruri, aduşi jucători care să înţeleagă ce înseamnă să fii profesionist. Am fost înţeles greşit. Jucătorii care au greşit îşi vor căuta alte echipe. I-am avertizat toată săptămîna că voi lua măsuri dacă se va întîmpla ceva. Şi totuşi s-a întîmplat”.

_ _ _ _

UPDATE: Laurenţiu Reghecampf a anunţat după Steaua-Viitorul 2-5 că nu va mai continua din vară la gruparea roş-albastră. Reghecampf a fost deranjat de faptul că Gigi Becali s-a bucurat că Steaua pierdut meciul cu Viitorul!

“Nu îmi arde de glume şi de râs pentru că prestaţia anumitor jucători a fost dezastruoasă. Oamenii care conduc clubul se vor gândi ce vor face în viitor cu anumiţi jucători. Îmi pare rău pentru Iancu, alta trebuia să fie atitudinea lui. Îmi pare rău pentru Gardoş sau Doru Bratu. Eu probabil că nu voi mai rămâne la Steaua din vară pentru că eu nu fac asfel de lucruri murdare la Steaua. Eu am altă mentalitate. Eu vreau să merg în Champions League, să câştig meciuri”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

“Nu contează dacă am sau nu oferte, voi găsi unde să antrenez. Sper că cine vine după mine să facă mai multe la Steaua”, a mai adăugat Reghecampf.

“Mie nu mi-a spus că nu va continua, dar fiecare face ce vrea. Crede că noi am făcut un aranjament fără să ştie el. Dar n-am făcut, aşa a fost să fie! E problema lui dacă el crede că eu fac aşa ceva, înseamnă că nu mă cunoaşte. Important pentru mine e că s-a salvat naşul de la retrogradare”, a replicat Gigi Becali.

Antrenorul stelist Laurenţiu Reghecampf a declarat, duminică seară, după eşecul cu Viitorul Constanţa, scor 2-5, că luni va avea o întâlnire cu finanţatorul Gigi Becali, apreciind că după un astfel de eşec trebuie luate măsuri.

“Ne vom întâlni mâine şi vorbim. După un asemenea meci trebuie luate măsuri. Sunt la fel de vinovat ca jucătorii, câştigăm împreună şi pierdem împreună. Am spus că probabil din vară voi pleca de la Steaua, dar am continuat şi am spus că trebuie schimbate multe lucruri. Trebuie să aducem jucători care să înţeleagă ce înseamnă să fii fotbalist profesionist. E problema lor şi vor avea de suferit”, a spus Reghecampf.

El a subliniat că îi este foarte greu să explice ce s-a întâmplat duminică seară, apreciind că şi la eşecul cu Stuttgart, jucătorii au avut o altă atitudine. Reghecampf consideră că Doru Bratu a făcut două greşeli foarte mari şi era normal să-l schimbe.

_ _ _ _

Tehnicianul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a anunţat, duminică seară, că nu va mai rămâne la echipa stelistă şi în sezonul următor.

“Din vară nu voi mai rămâne la Steaua, eu nu fac jocuri de culise. Eu am altă mentalitate. Eu vreau să merg în Champions League, să câştig meciuri. Sunt multe chestii care m-au deranjat şi în primul rând m-a deranjat atitudinea lor. Este păcat. Eu le-am spus jucătorilor că îmi doresc să câştigăm toate meciurile. Nu am oferte, dar nu e nicio problemă. Probabil voi avea unde să antrenez”, a spus Reghecampf la Digisport, citat de Mediafax.

Formaţia Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică seară, cu scorul de 5-2 (4-1), de echipa Viitorul Constanţa, într-un meci contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I, suferind prima înfrângere pe teren propriu în actuala ediţie de campionat.

Laurenţiu Reghecampf a preluat echipa Steaua la începutul acestui sezon, reuşind să câştige titlul de campioană şi să ducă echipa până în optimile Ligii Europa.

Cele mai citite

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

Momente jenante cu un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie în timpul unei emisiuni

Rageh Omaar, în vârstă de 56 de ani, a prezentat vineri emisiunea News At Ten de la ITV News. El s-a comportat ciudat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă