18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialBodyguardul lui Dumnezeu, arestat preventiv. Luptătorul Mircea Ursu l-ar fi ameninţat pe...

Bodyguardul lui Dumnezeu, arestat preventiv. Luptătorul Mircea Ursu l-ar fi ameninţat pe Eduard Irimia, organizatorul galei Superkombat, să îl promoveze la concursuri

Luptătorul Mircea Ursu, poreclit “Bodyguardul lui Dumnezeu” a fost arestat preventiv, vineri, în dosarul în care este acuzat că l-ar fi ameninţat pe Eduard Irimia, organizatorul galei Superkombat să îl promoveze la concursuri, show-uri televizate şi gale sportive, scrie News.ro.

Decizia a fost luată de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 şi este executorie, astfel că Ursu va sta în arest preventiv până la o eventuală contestaţie.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale, Mircea Ursu ar fi ameninţat şi constrâns un organizator de competiţii sportive să îl promoveze la concursuri, show-uri televizate şi gale sportive, pentru a dobândi foloase patrimoniale necuvenite, arată Poliţia Română. În urma percheziţiilor au fost ridicate 11 săbii şi două pistoale cu gaz. 

Mircea Ursu mai este cercetat şi pentru că alături de un prieten de-al său, Cosmin Mihai Gâscă (27 de ani), ar fi ameninţat şi constrâns pe Vasile Constantin, administratorul restaurantului Casa Snagovenilor să îi angajeze ca agenţi de pază, mai precizează sursa citată.

Dosarul penal în care poliţiştii fac cercetări a fost deschis pentru şantaj, ameninţare şi port fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizare, fapte comise în perioada 2014 – 2016.

„În acelaşi dosar, cel în cauză este cercetat şi pentru port fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, după ce a fost depistat în trafic, pe autostrada A1, având în autoturism arme albe, precum şi arme şi muniţie neletale din categoria celor supuse autorizări”, a arătat Poliţia Română.

Cele mai citite

Taiwanul ar urma să fie sprijinit de Trump dacă acesta va câștiga alegerile

Un fost ambasador al SUA la Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa, James Gilmore, a declarat sâmbătă că este convins că Donald Trump...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Rareș Bogdan, atac la Nicușor Dan: A-i da un vot înseamnă a-l arunca pe apa sâmbetei

"Este important Bucureștiul și îl sprijinim cu toată forța pe Sebastian, dar în următoarele 40 de zile sper să nu va trebui să răspundem...
Ultima oră
Pe aceeași temă