11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialBecali: Sunt fericit, Steaua nu a lăsat nicio şansă adversarului, este meritul...

Becali: Sunt fericit, Steaua nu a lăsat nicio şansă adversarului, este meritul lui Piţurcă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă, că este mulţumit de jocul echipei pregătite de Victor Piţurcă, care a învins, cu scorul de 2-1, formaţia Universitatea Craiova, în etapa a II-a a Ligii I, apreciind că este doar meritul managerului general pentru evoluţia formaţiei, transmite Mediafax.

“Sunt fericit, nu numai că Steaua a jucat iar tiki-taka, dar nu a lăsat nicio şansă adversarului. A fost extraordinar şi cu stadionul şi cu tot ce se întâmplă acolo. Sunt două meciuri în care am revenit şi nu am dat nicio şansă adversarului. Ei nu au avut nicio ocazie în afară de gol. Bineînţeles că este meritul lui Piţurcă, a fost cea mai bună mutare cu el”, a spus Gigi Becali imediat după meci.

Oficialul stelist a menţionat că Steaua va evolua şi mai bine în următoarele meciuri, după ce lotul se va omogeniza: “La Steaua sunt încă jucători noi, dar o să se lege relaţiile şi o să fie şi mai bine”.

Întrebat dacă la Steaua va sosi şi fundaşul Eder Bonfim, de la FC Timişoara, Becali a răspuns afirmativ, fără a oferi alte detalii.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă