16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialBăsescu, unei bătrâne: Măicuţă, cu 12 copii nu e în regulă să...

Băsescu, unei bătrâne: Măicuţă, cu 12 copii nu e în regulă să spui că nu-ţi asiguri bătrâneţea

Preşedintele Traian Băsescu, prezent sâmbătă în judeţul Neamţ pentru a vizita zone afectate de inundaţii, i-a spus unei bătrâne, care s-a plâns că nu-i ajunge pensia şi că a crescut preţul pâinii, că nu e în regulă să fie în situaţia asta deşi are 12 copii, transmite NewsIn.

“Măicuţă, cu 12 copii nu e în regulă să spui că nu-ţi asiguri bătrâneţea, cu 12 copii”, s-a adresat Băsescu femeii. La replica bătrânei că aceştia nu au unde să lucreze, preşedintele a insistat: “Măicuţă, îmi pare rău, e pământ în ţara asta nelucrat…”.

Altor locuitori ai zonelor inundate, care i-au semnalat că-i ajută mai mult străinii decât autorităţile, Băsescu le-a transmis: “Dacă vă ajută mai mult străinii, poate că e bine să vă adresaţi lor”.

Traian Băsescu l-a certat şi pe un tânăr care s-a plâns că n-o să aibă pensie. “Când lucraţi, vă duceţi repede să lucraţi la negru, fără carte de muncă. De ce accepţi să lucrezi fără carte de muncă, omule?”, l-a întrebat preşedintele. “Nu accept, dar unde să mergem? Mergem la prăşit cu ziua… tineretul care trebuie să aibă de lucru în construcţii”, i-a răspuns cel chestionat. “Dacă nu se construieşte…”, a continuat preşedintele.

Cele mai citite

Aglomeraţie pe drumurile dinspre mare și munte spre Capitală. Rute alternative

Centrul Infotrafic din IGPR anunţă că este inregistrată aglomeraţie pe sensul de coborâre al DN1 către Ploieşti, între staţiunile Predeal şi Buşteni, dar şi...

CFR Cluj – Rapid 3-2. Giuleștenii rămân fără victorie în play-off

CFR Cluj a câștigat derby-ul alb-vișiniu disputat pe teren propriu împotriva Rapidului cu scorul de 3-2 și și-a consolidat poziția a doua în clasamentul...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...
Ultima oră
Pe aceeași temă