12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialBănicioiu: Am găsit probleme în spitale

Bănicioiu: Am găsit probleme în spitale

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a declarat, vineri, la Târgoviște, că efectuează vizite în spitalele din țară și că a constatat mai multe probleme de ordin organizatoric, administrativ, informează Agerpres.

Ministrul a adăugat că își dorește o mai mare implicare a autorităților locale, dând ca exemplu pozitiv județul Dâmbovița.

''Multe probleme, de la probleme de ordin organizatoric, administrativ, finanțarea, care știți cum este, acum este și perioada de contractare cu Casa de Asigurări de Sănătate. Sunt lucruri care mai trebuie armonizate, dar esențial este că îmi doresc o implicare foarte mare a autorităților locale.

Aici e un caz îmbucurător, dar am găsit situații pe care nu vreau să descriu acum. Doresc și o atenție sporită a managerilor de spitale, o coeziune mai bună pe care o recomand cu corpul medical'', a precizat ministrul Nicolae Bănicioiu.

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a vizitat, vineri, Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, însoțit de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. La finalul vizitei, ministrul a avut o întâlnire cu cadrele medicale din Dâmbovița.

Cele mai citite

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...

Violență politică în Germania: un eurodeputat social-democrat a fost grav rănit de persoane necunoscute

Un eurodeputat al Partidului Social Democrat (SPD), aflat la putere în Germania, a fost grav rănit de necunoscuţi în timp ce lipea afişe electorale,...

VIDEO. Incendiu în Berlin. A luat foc o fabrică de armament

Incendiul care a izbucnit vineri la o mare fabrică de armament din Berlin a stârnit îngrijorare și alertă în capitala Germaniei. Potrivit informațiilor furnizate...
Ultima oră
Pe aceeași temă