14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialBacauan acuzat de jaf armat la o banca, prins in Marea Britanie

Bacauan acuzat de jaf armat la o banca, prins in Marea Britanie

Un bacauan urmarit international pentru jaf armat asupra unei banci a fost prins in Marea Britanie si predat autoritatilor din Germania unde primise mandat european.

Tribunalul din Kaiserslautern, Germania, a emis, in urma cu cateva luni, pe numele lui L. Iulian, mandat european pentru jaf armat asupra unei banci impreuna cu alti complici, cetateni romani, care intre timp fusesera depistati si arestati.
Sub coordonarea Directiei de Investigatii Criminale – Serviciului Urmariri din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, politisti din cadrul Inspectoratul de Politie al Judetului Bacau au efectuat mai multe verificari atat la domiciliul lui I. Iulian, cat si in alte locatii, unde se presupunea ca se poate ascunde acesta, stabilind ca suspectul nu se afla in tara.
In urma cercetarilor, politistii romani au stabilit ca cel in cauza s-ar fi aflat in Marea Britanie si au informat autoritatile engleze in legatura cu acest lucru.
Barbatul, cunoscut ca un individ periculos, care si-a schimbat de mai multe ori identitatea pentru a i se pierde urma, a fost prins si predat autoritatilor germane.

Cele mai citite

Istoria și simbolul crucii

Istoria crucii a marcat epoca dinainte de Hristos, ca simbol al celei mai crunte pedepse. Nu știm dacă pedeapsa prin răstignire este la fel de veche...

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Pastorala de Paște a patriarhului Daniel

În lucrarea Domnului Nostru Iisus Hristos, vindecarea de o boală trecătoare nu este totul şi nu este ultimul scop al venirii Lui în lume,...
Ultima oră
Pe aceeași temă