13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialBacău: Patru răniţi, după ce un autobuz a lovit un autoturism

Bacău: Patru răniţi, după ce un autobuz a lovit un autoturism

Un autobuz care făcea curse regulate de călători a fost lovit în plin, joi, de un autoturism condus de o femeie care a încercat neregulamentar să depăşească o căruţă pe o stradă din oraşul băcăuan Comăneşti, patru persoane, din care trei pasageri din autobuz, fiind transportate la spital, relatează Mediafax.

Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţişti, accidentul a avut loc pe strada Moldovei, din oraşul Comăneşti, din cauza neatenţiei în conducere a unei şoferiţe de 44 de ani care a încercat să depăşească neregulamentar o căruţă.

Citeşte şi: UPDATE. Unul din cei nouă răniţi în accidentul din Bacău a murit

Ajunsă pe sensul opus de mers în timpul depăşirii, conducătoarea auto a intrat în plin într-un autobuz care circula regulamentar, susţin anchetatorii, pe banda sa de deplasare.

“În urma impactului, trei pasagere din autobuz, cu vârste cuprinse între 38 şi 55 de ani, au fost rănite, fiind transportate la Spitalul de Urgenţă Moineşti, unde au beneficiat de îngrijiri medicale. De asemenea, la aceeaşi unitate medicală a ajuns şi conducătoarea auto, care a suferit diverse leziuni, rămânând internată”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele femeii de 44 de ani pentru vătămare corporală din culpă.

Acesta este al doilea accident din judeţul Bacău din ultimele două zile în care un autobuz este lovit în trafic de alt autovehicul, după ce, miercuri, un mijloc de transport în comun a fost lovit de un TIR. În urma evenimentului rutier, nouă călători au fost răniţi, unul dintre aceştia murind, joi, la spital, din cauza numeroaselor leziuni suferite.

Cele mai citite

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Columbia a anunțat că va rupe relațiile diplomatice cu Israelul

Președintele columbian Gustavo Petro a declarat, miercuri, că țara sa va rupe relațiile diplomatice cu Israelul, pe al cărui lider l-a acuzat de „genocid”...
Ultima oră
Pe aceeași temă