13.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialBAC 2013. Peste 174.000 de elevi susţin, miercuri, proba obligatorie a profilului:...

BAC 2013. Peste 174.000 de elevi susţin, miercuri, proba obligatorie a profilului: matematică şi istorie

Examenele scrise de la bacalaureat continuă miercuri cu proba scrisă obligatorie a profilului, la care s-au înscris peste 174.555 de elevi care au terminat în acest an clasa a XII-a şi absolvenţi care nu au promovat în seriile anterioare.

Extragerea variantei de subiecte pentru proba scrisă obligatorie a profilului va avea loc miercuri dimineaţă, urmând să fie transmisă centrelor de comunicare. Elevii vor intra în săli la ora 09.00, iar examenul se încheie la 12.00.

Citeşte şi BAC 2013. Vezi cum arată SUBIECTELE la MATEMATICĂ (model)

Examenul de bacalaureat din iulie 2013 se desfăşoară în 583 de centre de examen. Toate şcolile în care are loc examenul de bacalaureat au sisteme de supraveghere video.

Candidaţii nu pot inta în sălile de examen cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări şi alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de comunicare, cei prinşi cu astfel de materiale fiind eliminaţi din examen.

Citeşte şi BAC 2013. Vezi cum arată SUBIECTELE la ISTORIE (model)

Examenele scrise ale bacalaureatului vor continua în 5 iulie cu proba la alegere a profilului şi specializării.

Rezultatele vor fi afişate pe 8 iulie, până la ora 12.00, iar contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, până la ora 16.00. Rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor, se vor afişa în 12 iulie.

 

Cele mai citite

Guvernanții au nevoie de Big Brother ca să vadă problemele școlii românești

Este tot mai evident că decidenții politici, dar și o mare parte a societății, au uitat menirea școlii. Cu întârziere considerabilă, politicienii din țara noastră...

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...
Ultima oră
Pe aceeași temă