19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialAvionul președintelui Egiptului, Abdel Fattah al-Sissi, a survolat România pentru a evita...

Avionul președintelui Egiptului, Abdel Fattah al-Sissi, a survolat România pentru a evita spațiul aerian al Turciei

Pentru a evita spațiul aerian al Turciei, avionul care îl transporta pe preşedintele egiptean, Abdel Fattah al-Sissi,a survolat România, în drumul spre Cairo, după vizia în Rusia, informează Mediafax.

Abdel Fattah al-Sissi s-a întâlnit în staţiunea Soci, situată pe litoralul nordic al Mării Negre, cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

La plecarea din Rusia, avionul prezidenţial egiptean, un Airbus 340-200, a fost nevoit să evite Turcia, din cauza tensiunilor diplomatice bilaterale, şi Ucraina, în contextul conflictului din această ţară.

În acest context, după decolarea din Rusia, avionul prezidenţial egiptean a tranzitat Belarusul, Polonia, Slovacia, Ungaria, România, Bulgaria şi Grecia, aterizând la Cairo.

Vladimir Putin şi Abdel-Fattah al-Sissi s-au întâlnit în staţiunea rusă Soci, discutând în principal despre relaţiile comerciale dintre Rusia şi Egipt.

Cele mai citite

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Cea mai mare rețea de clinici de recuperare medicală, Centrokinetic, se extinde în vestul țării

Fondul de investiții de growth AGISTA a sprijinit cel mai mare lanț de recuperare medicală din România, Centrokinetic, în achiziția celei de-a opta clinici...

Regele Charles al III-lea nu-l va întâlni pe Prințul Harry din cauza programului foarte încărcat al monarhului

Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles al III-lea, în timpul vizitei pe care o efectuează în prezent în Marea...
Ultima oră
Pe aceeași temă