10.6 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăSpecialAvionul de la Tel Aviv a aterizat în condiţii de siguranţă pe...

Avionul de la Tel Aviv a aterizat în condiţii de siguranţă pe Aeroportul Otopeni

UPDATE: Avionul de la Tel Aviv cu 141 de pasageri la bord, care a avut probleme tehnice, a aterizat în condiţii de siguranţă pe Aeroportul Otopeni, fără ca echipajele aflate în apropierea pistei să fie nevoite să intervină, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt Valentin Iordache.

Valentin Iordache a precizat că aeronava a aterizat pe Aeroportul Otopeni la ora 21.11, fără niciun fel de probleme.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Otopeni a mai spus că pilotul avionului a solicitat, cu trei minute înainte de aterizare, asistenţă la sol, însă aeronava a ajuns pe pistă în condiţii de siguranţă, nefiind nevoie de intervenţia echipajelor.

Iordache a mai spus că înainte de aterizare s-a format un dispozitiv corespunzător de primire, fiind declarată o situaţie de atenţie în jurul orei 21.08.

UPDATE:Directorul general al companiei Romatsa, Bogdan Donciu, a declarat, miercuri seară, că în cazul avionului de la Tel Aviv este o situaţie de urgenţă, pilotul neputând să aterizeze din cauza unei probleme cu flapsurile, scrie Mediafax.

Bogdan Donciu a precizat că pilotul a anunţat o situaţie deosebită, după ce a încercat să aterizeze şi nu a putut.

El a precizat că i-a fost asigurat drum liber, având prioritate la aterizare, celelalte aeronave urmând să aterizeze fie pe cealaltă pistă, fie la Aeroportul Băneasa.

Directorul Romatsa a mai spus că aeronava se pregăteşte să aterizeze în câteva minute.

——-

Un avion care vine de la Tel Aviv nu a putut ateriza, miercuri seară, pe Aeroportul Otopeni, din cauza unor probleme tehnice, piloţii încercând o aterizare forţată, potrivit Mediafax.

Aeronava trebuia să aterizeze la 20.37 pe Aeroportul “Henri Coandă”. Aparatul de zbor are la bord 141 de pasageri.

Potrivit ISU Ilfov, comandantul aeronavei va încerca în aproximativ 10 minute să aterizeze.

La faţa locului sunt trei echipaje cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi un echipaj SMURD.

Cele mai citite

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...

Ana Blandiana a lucrat pe șantier, ca ucenic de zidar

Cunoscuta poetă Ana Blandiana a rememorat câteva momente complicate din biografia ei, mărturisind și că, într-o anumită perioadă, a lucrat pe șantier, ca ucenic...

Președintele Iohannis a ajuns în Coreea de Sud

Delegația oficială condusă de președintele Klaus Iohannis a ajuns în Coreea de Sud, într-o vizită care va dura trei zile. Cele mai importante momente din...
Ultima oră
Pe aceeași temă