27.8 C
București
sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăSpecialAverea lui Drulă a crescut enorm cât a fost ministru

Averea lui Drulă a crescut enorm cât a fost ministru

Averea lui Drulă a crescut enorm cât a fost ministru al Transporturilor, adică în numai opt luni. Informația este oferită de site-ul PS News.

Creșterea averii este indicată de două declarații de avere ale lui Cătălin Drulă. Prima declarație era cea de la momentul numirii ca ministru în guvernul PNL – USR – UDMR. Data acestei declarații de avere a fost 30 decembrie 2020.

A doua declarație este cea din 8 octombrie 2021, adică după opt luni în funcția de ministru. „În cei 8 luni de mandat, Drulă a acumulat în conturile sale peste 163.000 de lei și aproape 600.000 de dolari, mai exact o creștere de la 150.000 de euro, bani disponibili în conturi, la 710.000 de euro”, subliniază PS News.

Conform sursei citate, Cătălin Drulă a oferit și o explicație cu privire la modul cum i-a crescut averea. El susține că este acționar la o companie de tip unicorn și că n-a ascuns niciodată că are asemenea sursă de venit.

„Eu am cumpărat acțiunile în 2016 cu ceva gen sub un dolar, iar valoarea firmei crescând, automat a crescut și valoarea unei acțiuni la 31 de dolari”, a justificat fostul ministru al Transporturilor.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

„Gustul siguranței”: Berea cu tematică NATO se vinde ca pâinea caldă

Telefonul sună non-stop la fabrica de bere artizanală Olaf din Savonlinna, în estul Finlandei. Proprietarul Petteri Vanttinen primește apeluri din întreaga lume de când a...

Drulă candidează la președinția USR

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, şi-a anunţat, astăzi, candidatura la conducerea formaţiunii politice. Drulă susține că livrează rezultate concrete, "nu bla-bla steril", iar partidul...
00:01:09

VIDEO: Biden se întâlnește cu noul președinte sud-coreean la Seul

Președintele american Joe Biden și noul său omolog sud-coreean Yoon Suk-yeol s-au întâlnit la Seul, fiind primul lor angajament diplomatic de la învestirea acestuia...
Ultima oră
Pe aceeași temă