11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialAVAS recunoaste ca a depus acte false in instanta

AVAS recunoaste ca a depus acte false in instanta

Sa refuzi sa intri in posesia unui pachet de actiuni ce valoreaza peste 1000 miliarde de lei, sa nu vrei sa incasezi imediat dividende in suma de 54 de miliarde este o adevarata nebunie.
Acest pachet de actiuni reprezinta actiunile CI-CO pe care FPS le-a cesionat ilegal FPS Muntenia. Intr-o prima faza, Tribunalul Bucuresti a declarat cesiunea ilegala, dar Curtea de Apel a intors dosarul la TMB. La termenul din 3 iunie 2005 consilierul juridic al AVAS – institutie care ar trebui sa intre in posesia actiunilor – a depus la dosarul cauzei o fotocopie a unui inscris denumit “intampinare” care nu purta numar de inregistrare si nici semnatura in original, ci doar o fotocopie a semnaturii vicepresedintelui AVAS, Giliola Ciorteanu. Culmea, in intampinare se solicita respingerea ca nefondata a actiunii in care se cere constatarea nulitatii absolute a actului de cesiune. Adica AVAS – statul roman – sa piarda banii.

Ieri, conducerea AVAS a declarat ca nu a avut cunostinta despre fapta salariatei si a constituit o comisie pentru a cerceta fapta juristei. Poate ca la termenul de maine AVAS va fi reprezentata de un alt jurist care sa sustina interesele institutiei pe care o reprezinta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă