16.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialAutorităţile din Austria au arestat doi francezi, suspectaţi de legături cu atentatele...

Autorităţile din Austria au arestat doi francezi, suspectaţi de legături cu atentatele din Paris

Doi bărbaţi, suspectaţi de legături cu atentatele din Paris şi Saint-Denis, au fost arestaţi, luni,  în oraşul austriac Salzbourg, în apropiere de frontiera cu Germania, informează Le Parisien, citat de Mediafax.

Cei doi ar fi ajuns în Austria în octombrie, din Siria, împreună cu autori ai atentatelor, şi aveau asupra lor documente siriene false.

Potrivit unui purtător de cuvânt al Parchetului din Salzburg,  Robert Holzleitner, se fac verificări pentru a descoperi dacă este vorba de o legătură cu atacurile de la Paris.

Citeşte şi: Un bărbat, reţinut în Paris, pentru legături cu atentatele teroriste din capitala franceză

Presa internaţională a precizat că bărbaţii pretindeau a fi refugiaţi. Mai mult, ei erau cetăţeni francezi, unul originar din Algeria, iar celălalt din Pakistan.

Un purtător de cuvânt al Ministerului austriac de Interne şi un purtător de cuvânt al Poliţiei din Salzburg, contactaţi de Reuters, au refuzat să comenteze, precizează agenţia.

Cele mai citite

Românii fac show în Turcia! Drăguș a marcat două goluri pentru Gaziantep

Internaționalul român Denis Drăguș a reușit o „dubla”, iar Alexandru Maxim a oferit nu mai puțin de trei pase decisive în victoria categorică obținută...

FOTO. WhatsApp pregătește schimbări majore. Aplicația își va modifica designul

WhatsApp, aplicația cu milioane de utilizatori, își pregătește utilizatorii pentru o serie de schimbări semnificative. Una dintre cele mai notabile este modificarea designului aplicației....

PwC Romania: Jumătate dintre fraudele din companii se întâmplă din cauza lipsei controalelor privind conformarea

Tranzacţiile care implică criptomonede sunt în creştere, de asemenea, un risc in crestere este cel de greenwashing, adică raportări incorecte/manipulate în domeniul sustenabilităţii numai...
Ultima oră
Pe aceeași temă