14.3 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialAutocarul Stelei a fost atacat cu pietre la Galaţi

Autocarul Stelei a fost atacat cu pietre la Galaţi

Antrenorul interimar al echipei Steaua, Eduard Iordănescu, a declarat, duminică seară, că autocarul formaţiei bucureştene a fost atacat cu pietre în Galaţi, după meciul cu Oţelul, fiind spart chiar geamul din dreptul său, potrivit Mediafax.

“Au spart geamul autocarului. A venit jandarmeria şi a făcut ceva arestări. În Galaţi s-a întâmplat. Mai mult ca sigur erau suporterii Oţelului, s-au făcut şi arestări, am înţeles că sunt de acolo din oraş. Chiar geamul meu a fost spart”, a spus Iordănescu la Gsp tv.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, de formaţia Oţelul Galaţi, scor 1-0 (1-0), într-un meci din cadrul etapei a IX-a a Ligii I. La câteva ore după această partidă, finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică seară, că Marius Lăcătuş este noul antrenor al echipei din Bulevardul Ghencea.

Cele mai citite

Inițiativa pentru Democrație lansează un nou site de informații pentru Alegători și anunță Granturi pentru a crește puterea Votanților din Europa

Bruxelles — Inițiativa pentru Democrație (A4D), o organizație nonpartizană de frunte dedicată susținerii și protejării valorilor democratice la nivel global, este mândră să anunțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă