23.6 C
București
marți, 4 iunie 2024
AcasăSpecialAutocarul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, vandalizat la Zalău

Autocarul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea, vandalizat la Zalău

Autocarul echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea a fost inscripţionat cu mesaje pro-HC Zalău, marţi noaptea, în faţa hotelului unde e cazat lotul campioanei României, înaintea partidei directe dintre cele două formaţii, potrivit Mediafax.

Citeşte şi:

Gigi Becali vrea să salveze echipa Oltchim. Cere sprijinul lui Porumboiu, Borcea şi Copos

“Pe Dealul Meseşului, când coboram spre Zalău, am văzut primele inscripţii, «ANTI VÂLCEA, ANTI OLTCHIM». Am zis să nu ne îngrijorăm, că astea sunt de ani de zile. Dar, noaptea, autocarul a fost vandalizat, adică vopsit pe toată partea dreaptă cu vopsea roşie, cu HCZ, adică HC Zalău. Am anunţat Jandarmeria, vom suna şi la Poliţie, nu vrem să facem circ, dar pentru a putea revopsi autocarul avem nevoie de un proces-verbal de constatare. Din ce a spus şoferul, ar costa cam 30.000 de lei. Asta ne mai lipsea acum”, a declarat, miercuri, preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru.

Oficialul vâlcean este convins că antrenorul de la HC Zalău, Gheorghe Tadici, nu are nimic de-a face cu incidentele. “A fost foarte amabil cu noi, ne-a primit bine, am avut poziţie de antrenament, apă la sală etc. Aseară am stat împreună, am vorbit, nu cred că are ceva de-a face cu asta. Or fi 2-3 fani care s-au gândit ei că e bine ce fac, dar nu e. Am încercat să vorbesc cu antrenorul Tadici, dar avea telefonul închis”, a menţionat Berbecaru.

Meciul dintre HC Zalău şi Oltchim Râmnicu Vâlcea este programat astăzi, de la ora 18.00, fiind restanţă din prima etapă a Ligii Naţionale.

Cele mai citite

Ambasada Suediei în România și Green Tech & Film Festival Prezintă: „Inovație și Tehnologie Suedeză pentru Sustenabilitate”

Ambasada Suediei în România, în colaborare cu Green Tech & Film Festival, anunță premiera unei panel captivant intitulat „Inovație și Tehnologie Suedeză pentru Sustenabilitate”,...

Idei pentru a-ți organiza o vacanță cu cortul

O vacanță cu cortul îți dă libertatea de a alege destinații diverse, de a admira priveliști nemaivăzute și de a fi mai aproape de natură....

Fosta judecătoare din dosarul lui Vlad Pascu va fi cercetată disciplinar de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) o va cerceta pe judecătoarea care a condus primele ședințe de judecată în dosarul accidentului rutier din localitatea 2...
Ultima oră
Pe aceeași temă