17.3 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialAUDIO. Nuland, nemulţumită de Bruxelles: ”F**k the EU!”

AUDIO. Nuland, nemulţumită de Bruxelles: ”F**k the EU!”

Asistentul pentru afaceri europene şi eurasiatice al secretarului de Stat al SUA, Victoria Nuland, ar fi înjurat Uniunea Europeană pentru felul în care s-a implicat în rezolvarea crizei din Ucraina, conform kyivpost.com.

Astfel, într-o înregistrare apărută pe YouTube şi preluată inclusiv de presa din SUA, o femeie cu vocea asemănătoare Victoriei Nuland discută cu un bărbat despre care s-a spus că este ambasadorul american la Kiev, Geoffrey Pyatt. 

Citeşte şi: Ucraina, în pragul rupturii. Ce face România?

În timpul discuţiei, femeia spune ”Fuck the EU”, în timp ce bărbatul vorbeşte despre Vitali Klitschko, care ar fi cel mai pregnant din liderii opoziţiei, însă nu ar fi suficient de experimentat pentru a conduce un guvern.

Înregistrarea a fost postată pe YouTube pe 4 februarie de către userul Re Post.

 

Cele două persoane discută despre implicarea SUA în jocurile de putere de la Kiev.

Cea despre care se spune că ar fi Victoria Nuland îl susţine pe Arseni Iaţeniuk pentru un post în guvern, în detrimentul unui alt lider al opoziţiei, Vitali Klitschko.

Victoria Nuland se află într-o vizită în Ucraina şi a discutat cu preşedintele Viktor Ianukovici despre rezolvarea crizei politice din ţară.

Citeşte şi: Ianukovici anunţă reforme, la întâlnirea cu Nuland

Cele mai citite

Rețetă de Paște: Așa faci cel mai pufos cozonac

Aceasta rețetă de cozonac pufos cu nuca se caracterizează prin faptul că într-adevăr iți oferă secretele unui cozonac gustos și pufos, care nu se...

Grupul România Liberă se alătură boicotului împotriva ”Clubului de Presă”

Recent, Grupul România Liberă, care cuprinde atât ziarul România Liberă cât și Academia Cațavencu, a decis să se distanțeze de controversatul ”Club de Presă”...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă