20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăSpecialAtac la Cupa Romaniei

Atac la Cupa Romaniei

» Trei formatii din sud-est se lupta cu mari sanse la castigarea Cupei Romaniei.

» CVM Tomis si Metal Galati doresc sa isi pastreze trofeul, in timp ce CSV 2004 Tomis vrea sa castige in premiera o competitie.

Asa cum era de asteptat, sferturile Cupei Romaniei au cernut sita, astfel ca in semifinale s-au calificat cele mai puternice formatii, atat la masculin, cat si la feminin. Evident, dintre acestea nu puteau lipsi detinatoarele trofeului si liderele la zi in Divizia A1, CVM Tomis Constanta la masculin si CSU Metal Galati la feminin. O alta formatie cu pretentii la trofeu este CS Volei 2004 Tomis Constanta. Fetele antrenate de Aleksander Boskovic au avut noroc la stabilirea sferturilor, astfel ca nu vor intalni in penultimul act al competitiei gruparea galateana. Cu toate acestea, echipa de pe litoral are un meci extrem de dificil in compania celor de la Dinamo.
Nu mai departe de sambata trecuta, constantencele au fost invinse de Dinamo cu 3-0, partida ce a contat pentru campionat. In aceste conditii, astazi, cu incepere de la ora 15.00, echipa de pe litoral are si un prilej de revansa.

 

In campionat, cele doua echipe si-au impartit victoriile, constantencele castigand in tur cu 3-0. Privind la evolutia de pana acum de pe teren propriu, gruparea de la malul marii porneste clar cu prima sansa. Tomitanele au castigat pana acum toate partidele disputate in fata propriilor suporteri si, mai mult, nu au cedat nici un set in Sala Sporturilor din Constanta. Despre CVM si fetele de la Galati nu se pot spune multe. Ambele formatii pornesc cat se poate de clar cu prima sansa la calificarea in finala competitiei. Constantenii au un sezon aproape perfect. Sunt lideri in campionat, s-au calificat in turneul final al Cupei Challenge si acum asteapta vizita celor de la Dinamo pentru a face un pas important si in Cupa Romaniei. Partida dintre echipa de pe litoral si Dinamo se disputa cu incpere de la ora 17.00 si reprezinta a treia infruntare directa dintre cele doua echipe in aceest sezon, precedentele doua intalniri, disputate in campionat, fiind adjudecate de tomitani.

» Metal Galati nu are adversar
Daca o echipa domina cu autoritate o competitie interna, aceasta este, fara doar si poate, CSU Metal Galati. Participanta in Liga Campionilor unde nu s-a facut deloc de ras, echipa de la Dunare nu a avut decat o sincopa in acest sezon. Fetele antrenate de Zoran Terzic au avut un "accident" la Iasi, unde au pierdut singurul meci din acest sezon. In rest, victorii pe linie, ceea ce ne face sa credem ca, practic, galatencele nu au adversar in Romania. CSU intalneste pentru un loc in finala Cupei Romaniei pe Unic Piatra Neamt.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă