5.2 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăSpecialAstronaut american: extraterestrii exista, ne-au vizitat, dar ni se ascunde adevarul

Astronaut american: extraterestrii exista, ne-au vizitat, dar ni se ascunde adevarul

Fostul astronaut american Edgar Mitchell, care a facut parte, in 1971, din echipajul misiunii lunare Apollo 14, a afirmat ca extraterestrii exista, au vizitat Pamantul in mai multe randuri, dar acest fapt este tinut secret, de 60 de ani, de catre guvernele care cunosc adevarul.
Intr-un interviu acordat unui post de radio din Birmingham, Anglia, Dr. Mitchell, in varsta acum de 78 de ani, a spus ca surse de la NASA care au fost in contact cu extratestrii i-au descris pe acestia ca pe “niste fiinte mici de statura, cu o infatisare ciudata pentru noi”.
Mitchell a mai afirmat ca tehnologia terestra este mult mai putin avansata decat tehnologia lor, si ca daca extraterestrii ne-ar fi fost ostili, noi nu am mai exista.
“S-a intamplat sa fiu suficient de privilegiat pentru a mi se aduce la cunostinta faptul ca Pamantul a fost vizitat de mai multe ori si ca fenomenul OZN este real” – a spus Mitchell. El a afirmat in continuare ca adevarul despre aceste vizite “a fost bine ascuns de toate guvernele noastre din ultimii saizeci de ani, dar incet, incet, informatiile s-au scurs, iar unii dintre noi am avut privilegiul de a fi informati paretial”.
Mitchell a mai afirmat ca episodul Roswell a fost real si ca vizite asemanatoare ale unor extraterestrii vor continua sa fie investigate.
Reactia oficialitatilor a fost foarte rapida. Un purtator de cuvant al agentiei spatiale americane a spus: “NASA nu urmareste OZN-uri. NASA nu este implicata in nici un fel de secretizare in legatura cu forme de viata extraterestra pe planeta noastra sau oriunde in Univers. Dr. Mitchell este un mare american, dar noi nu ii impartasim opiniile in aceasta chestiune”.

Cele mai citite

Kamala Harris și-a exprimat „îngrijorarea profundă” către Benny Gantz cu privire la criza umanitară din Fâşia Gaza

Vicepreşedinta Statelor Unite Kamala Harris şi-a exprimat "îngrijorarea profundă" cu privire la criza umanitară din Fâşia Gaza în timpul unei întâlniri, luni, cu Benny...
00:01:16

Israelul efectuează cel mai mare raid la Ramallah din ultimii ani

Forțele israeliene au atacat la Ramallah, în Cisiordania ocupată, peste noapte, ucigând un tânăr de 16 ani într-o tabără de refugiați, în timpul celei...

Dmitri Medvedev afirmă că nu vor fi discuții de pace cu Kievul

Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate de la Moscova, a declarat luni într-un discurs belicos ținut în fața unei hărți cu Ucraina împărțită între...
Ultima oră
Pe aceeași temă