14.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialAstazi, estul si sud-estul se cufunda in apa

Astazi, estul si sud-estul se cufunda in apa

In tara. Ploi in est si sud-est, cu cantitati de apa de peste 20 l/mp, iar in Dobrogea si in nordul si estul Munteniei, pe spatii restranse, 50 l/mp. In restul teritoriului, ploi izolate. Vant cu unele intensificari in sud-est. Maxime 14-22°C; minime 6-16°C. Presiunea atmosferica, relativ stationara.

Maine, ploi si iar ploi

In tara. In estul si sud-estul tarii, ploi pe arii extinse. In restul teritoriului, ploi cu caracter izolat. Vant cu unele intensificari in Dobrogea. Maxime 14-24°C; minime 7-17°C, mai scazute in depresiuni. Presiunea atmosferica, relativ stationara.

Comentariul specialistului

Prezenta unui nucleu depresionar in zona Marii Negre, precum si circulatia aerului din altitudine vor continua sa aduca in zonele estice si sud-estice ale Romaniei o masa de aer umed. Ca urmare, in aceste regiuni va continua sa ploua, iar pe spatii restranse, astazi, cantitatile de apa pot fi insemnate.
In Europa, soarele e foarte scump la vedere

In Grecia, Bulgaria, vestul Turciei si in jumatatea de sud a Ucrainei, innorarile vor fi accentuate, va ploua pe arii extinse si in cantitati insemnate. Mai sunt posibile si descarcari electrice. Innorari si ploi, putine si slabe cantitativ, vor mai fi in nord-vestul si nordul Europei. In restul continentului va predomina o vreme frumoasa, cu cer variabil si ploi izolate, indeosebi dupa-amiaza, in centru si in zonele montane.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Companiile de stat, chestiune de siguranță națională, doar în declarațiile puterii. Ministerul Economiei, fără apărare la falimentul Lido S.A.

Statul rămâne lipsit de reacție în cazul falimentului Lido S.A., companie la care este acționar majoritar, în condițiile în care afacerea pare gândită pentru...

O nouă plângere la DNA pe numele lui Nicușor Dan

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, s-a prezentat, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pentru a depune o plângere penală pe numele lui...
Ultima oră
Pe aceeași temă