10.2 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialAsfalt turnat peste zăpadă, la Iaşi

Asfalt turnat peste zăpadă, la Iaşi

Miercuri noaptea, în jurul orei 21.00, operaţiunile de asfaltare erau în toi la Valea Lupului, deşi afară ningea. Constructorii primăriei din Valea Lupului, judeţul Iaşi, au turnat astfaltul direct peste zăpadă, potrivit Bună Ziua Iaşi.

Deşi iniţial ziceau că nu se asfaltează, ci doar se “scapă” de materialele rămase în surplus, drumarii au admis că au asfaltat şi în condiţii neconforme.

“Este nişte material rămas de la capacele de canal, pe care le-am ridicat azi şi pe care nu-l puteam lăsa să se întărească în maşină, ca să-l spargem cu picamerele. Ce este drept, am prins vreo 200 de metri pe zăpadă, dar nu putem controla vremea. Cei avizaţi, inginerii, ştiu că asfaltul nu face priză la primul strat. Al doilea trebuie turnat pe uscat”, a declarat şeful echipei de muncitori.

Pe de altă parte, primarul din Valea Lupului a contrazis filmarea făcută de jurnaliştii de la BZI.

“Nu cred că lucrau la ora 21:00 pentru că ei terminaseră treaba la ora 16:00 pe şantier. Poate făceau ceva la capacele de canalizare. Nu ştiu să fi asfaltat şi nu cred că erau acolo aşa de târziu”, a declarat primarul.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă