10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialArtiștii Operei Constanța, implicați ­într-un accident grav

Artiștii Operei Constanța, implicați ­într-un accident grav

O persoană a murit şi alte trei au fost rănite, ieri, într-un accident produs pe DN 7, în localitatea arădeană Mândruloc, după ce autoturismul în care erau s-a ciocnit cu un autocar în care se aflau angajaţi ai Operei din Constanţa, care se întorceau dintr-un turneu în Germania. Accidentul a avut loc pe DN 7, în centrul localităţii Mândruloc, judeţul Arad, după ce şoferul bulgar al unui autoturism Audi înmatriculat în Germania a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un autocar în care se aflau 32 de pasageri, potrivit Mediafax. În urma impactului, autocarul a ajuns în şanţul de pe marginea drumului, fără să se răstoarne, suferind avarii uşoare şi fără ca vreunul dintre pasageri să fie rănit.

Şoferul autoturismului impli­cat în accident a murit, iar alţi trei pasageri din maşină, tot bulgari, au fost răniţi grav. Cei patru se întorceau în Ger­ma­nia, la muncă, după ce fuse­seră la o nuntă în Bulgaria. Pentru scoaterea victimelor din autoturism a intervenit un echipaj de descarcerare al pompierilor, iar cei trei răniţi au fost transportaţi cu ambulanţe la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad.

Potrivit comisarului-şef Mir­cea Cherechean de la Poliţia Rutieră Arad, din primele cer­cetări reiese că accidentul a avut loc pe fondul oboselii şofe­rului din Audi, care ar fi adormit la volan. Pasagerii din autocar au spus că lucrează la Opera din Constanţa şi se întorceau dintr-un turneu în Germania. „Toți artiștii sunt șocați de cele întâmplate, dar sunt sănătoși”, a declarat Daniela Vlădescu, directorul Operei constănțene. Circulaţia în zona producerii accidentului a fost blocată circa o oră pe ambele sensuri.  

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă