2.7 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialArgeș: Accident în lanț din cauza poleiului. A fost implicată o ambulanță

Argeș: Accident în lanț din cauza poleiului. A fost implicată o ambulanță

Poleiul format pe carosabil a provocat un accident în lanț în care au fost implicate cinci autovehicule, printre care și o ambulanță. Evenimentul, soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc miercuri dimineață, în județul Argeș, transmite Mediafax.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, cinci autovehicule, între care şi o autospecială aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, au fost implicate într-un accident în lanț produs pe drumul judeţean 703 B, în dreptul localităţii Căteasca.

Primele informaţii de la faţa locului arată că în urma accidentului o persoană a fost rănită, iar cele cinci autovehicule au fost avariate.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Argeş, Luminiţa Paul, a declarat că autospeciala, în care se afla doar echipajul medical, a fost prinsă în accident în timp ce încerca să ajungă la locul în care se aflau celelalte maşini implicate, pentru a acorda primul ajutor rănitului. În cele din urmă, echipajul a ajuns la persoana care avea nevoie de asistenţă medicală. Luminița Paul a precizat că autosanitara nu este grav avariată şi că niciunul dintre membrii echipajului nu a fost rănit.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că accidentul s-a produs în condiţiile în care carosabilul în acea zonă este acoperit cu polei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă