6.2 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSpecialArctic lansează Cardul Dolce Vita, un pachet nou de servicii pe piața...

Arctic lansează Cardul Dolce Vita, un pachet nou de servicii pe piața de electrocasnice

Arctic a lansat în premieră cardul de servicii post-vânzare Arctic Dolce Vita. Cardul Dolce Vita reprezintă un pachet unic de servicii de garanție, instalare, mentenanță și intervenții, care oferă avantaje competitive pentru întreaga durată de folosire a produsului:1 an extragaranție, rezultând 4 ani de garanție totală a produsului și 20% discount la toate serviciile oferite de echipa de service Arctic, timp de 10 ani, începând cu prima instalare.

Cardul este disponibil atât pentru un produs nou achiziționat, cât și pentru un produs Arctic deja cumpărat, care se află în perioada de garanție.

Prețul este de 90 de lei și se poate comanda de pe site-ul www.arcticdolcevita.ro sau prin intermediul Arctic Call Center apelând 0245.605.111 sau 0372.015.111 (tarif standard în rețelele Telekom sau Vodafone).

Până la 31 decembrie 2014, Arctic desfășoară o campanie promoțională prin care, la fiecare produs Arctic de top achiziționat din magazinele partenere, consumatorul primește gratuit cardul Dolce Vita. Astfel, de acum, consumatorii Arctic nu vor mai achiziționa doar un produs electrocasnic, ci un pachet complet de extra beneficii care le oferă suport și încredere în serviciile de care se vor bucura pe termen lung.

Service–ul Arctic este singura rețea națională de service-uri proprii aparținând unui brand de electrocasnice, ce oferă pe lângă beneficiile standard, precum 3 ani garanție și 30 de zile banii înapoi dacă nu ești multumit de produs, servicii profesioniste asigurate de experți.

Cele mai citite

Mesajul lui Ciucă de 1 Decembrie

Preşedintele Senatului și al Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a transmis, astăzi, un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale."Iubirea de ţară stă în inimă...

Mesajul selecționerului Edi Iordănescu de Ziua Națională a României

Selecționerul echipei naționale de fotbal, Edi Iordănescu, a transmis un mesaj emoționant cu ocazia Zilei Naționale a României. În mesajul publicat pe site-ul Federației Române...

Mesajul lui Iohannis de Ziua Națională. VIDEO

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că la 105 ani de la Marea Unire este important să reflectăm asupra reuşitelor şi a progreselor realizate."Dragi români,...
Ultima oră
Pe aceeași temă