6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialArad: Expoziție de dinozauri într-un mall

Arad: Expoziție de dinozauri într-un mall

Una dintre cele mai impresionante expoziții cu machete de mari dimensiuni ale unor specii de dinozauri a fost deschisă într-un mall din Arad. Expoziția este organizată sub egida prestigioasei reviste americane National Geographic. Accesul vizitatorilor în această expoziție este gratuit. Dinozaurii pot fi văzuți la Galleria Arad. Expoziția este intitulată „Am revenit! Mister. Aventură. Surpriză”.

Este vorba de o expoziție de amploare organizată în premieră în România. „Ca parte a angajamentului pe care îl avem față de Arad și locuitorii săi am inițiat o serie de campanii sociale și de educare. Considerăm că un centru comercial nu ar trebui să fie doar un loc unde mergi pentru a-ți face cumpărăturile. Noi vedem un centru comercial ca fiind parte din comunitate și considerăm că avem un rol important în ceea ce privește responsabilitatea socială”, a declarat Danny Bercovich, reprezentantul companiei care deține mall-ul din Arad.

Machete cu rol educativ

Fauna variată a perioadei de acum câteva sute de milioane de ani va fi reprezentată prin 15 machete de dinozauri atent realizate, fiecare cu o serie de informații prezentate într-un mod atractiv. „National Geographic servește de 126 de ani rolului său de catalist pentru o cunoaștere mai bună a mediului în care trăim, astfel încât oamenii să colaboreze mai bine pentru a aborda subiecte globale. Mulțumită parteneriatelor excelente, ca acesta pe care îl avem cu GTC România, se pot crea povești și experiențe vizuale provocatoare și pline de inspirație, încurajând o mai bună conectare cu mediul înconjurător”, a declarat Cynthia Doumbia, reprezentanta ediției americane a National Geographic.

Expoziția va fi deschisă până la finalul acestei luni și include o serie întreagă de evenimente care vor avea loc. Azi, între orele 9:00-21:00, micii vizitatori vor putea participa la cinemaDINOgraf, concursuri de grup interactive cu premii garantate, ateliere de creație, decupaje, pictură pe față sau modelare de baloane.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă