18.7 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialAproximativ 40.000 de persoane, la mare de Rusalii

Aproximativ 40.000 de persoane, la mare de Rusalii

Aproximativ 40.000 de persoane au optat, în acest weekend, să sărbătorească Rusaliile pe litoralul românesc, informează Mediafax.

În topul preferințelor turiștilor a fost stațiunea Mamaia, unde hotelurile au pregătit oferte speciale, cu reduceri de până la 30%, pentru a atrage cât mai mulți turiști.

„Gradul de ocupare a hotelurilor pe litoral este în creştere continuă, pe măsura ce ne apropiem de vacanţa de vară. Sărbătoarea de Rusalii ne oferă ocazia să înregistram un nou val de turişti în acest week-end pe litoral. În continuare Mamaia se află în topul celor mai căutate staţiuni, urmată de Venus şi Eforie Nord. Conform estimărilor primite de la Tour operatori, ne aflăm în sezonul cu cele mai bune vânzări pentru vacanţe pe litoral din ultimii zece ani”, a declarat preşedintele Asociaţia Litoral – Delta Dunării, Corina Martin.

Citește și:  De Rusalii, turiștii pot profita de oferte speciale la mare și la munte

 În zilele de 19 și 20 iunie, românii sărbătoresc Rusaliile. Această zi a fost declarată sărbătoare legală, astfel că românii au putut profita de o minivacanță.

Duminica Cincizecimii, cunoscută și sub numele de Rusalii, marchează pogorârea Sfântului Duh peste Apostoli. Sărbătoarea este sărbătorită, anual, la zece zile de la Înălțare sau la cincizeci de zile după Paști.

Cele mai citite

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

O fetiță s-a născut cu două forme de cancer

O fetiță s-a născut cu mai multe pete mov pe corp, iar în timp s-au dovedit a fi două forme de cancer. Amelia Topas, acum...

Aeronava cu Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat la București la ora 18.23

Aeronava care aduce Lumina Sfântă de la Ierusalim a aterizat, în această seară, în România. Avionul a aterizat la ora 18.23, potrivit antena3.ro. Delegația care...
Ultima oră
Pe aceeași temă