11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialAngajaţii Fiscului nu vor rămâne pe drumuri

Angajaţii Fiscului nu vor rămâne pe drumuri

Nici unul din cei 44 de angajaţi ai unităţilor fiscale care vor fi desfiinţate în judeţul Caraş Severin nu vor rămâne, cel puţin deocamdată, pe drumuri. În cadrul procesului de reorganizarea si restructurare de la nivelul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, agenţiile din Anina, Bocşa şi Teregova vor fi închise. Pe lista unităţilor propuse pentru desfiinţare a figurat, iniţial, şi singura agenţie fiscală din Valea Almăjului, cea din comuna Bozovici, dar, deocamdată, ea a scăpat de desfiinţare.

Dispar posturile vacante

,,În prima fază, la Direcţia Generală a Finanţelor Publice, restructurările vizează doar posturile vacante. Nici măcar angajaţii unităţilor fiscale care se închid nu vor rămâne pe drumuri” spune Erszebet Stănilescu, director executiv adjunct în Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Caraş Severin.

,,Pentru cea de-a patra unitate fiscală care ar fi trebuit să pună lacăt pe uşă, cea de la Bozovici, au fost făcut o serie de demersuri la ANAF pentru a fi păstrată, deoarece distanţele până la cele mai apropiate oraşe sunt foarte mari” spune Octavian Ţunea, prefectul de Caraş Severin.

Reorganizarea ANAF prevede şi restructurări la nivelul Gărzii Financiare şi al Direcţiei pentru Accize şi Operaţiuni Vamale.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă