20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecial”Amenințare” pe aeroportul din Zurich. Aerogara a fost închisă. Activitatea va fi...

”Amenințare” pe aeroportul din Zurich. Aerogara a fost închisă. Activitatea va fi reluată marți

Aeroportul din oraşul elveţian Zurich a fost închis parţial luni în urma unei "ameninţări", activitatea urmând să fie reluată în parametri normal în cursul zilei de marți, din cauza unei alerte cu privire la o posibilă ”amenințare” despre care presa internaționarlă scrie că ar putea fi o bombă.

"Aeroportul este vizat de o ameninţare", a declarat Carmen Surber, purtătorul de cuvânt al poliţiei din cantonul Zurich, scrie Mediafax.

"Ghişeele de check-in 1 şi 2 au fost închise, însă toate zborurile vor avea loc în regim normal", a precizat ea, adăugând că pasagerii au fost redirecţionaţi spre alte puncte de control.

"Totul este sub control, activitatea pe aeroport şi traficul aerian vor reveni la normal" marţi, a mai spus purtătorul de cuvânt al poliţiei din candtonul Zurich, Carmen Surber.

Poliţia locală a anunţat marţi dimineaţa într-un comunicat că forţele de ordine "au efectuat căutări pentru a se asigura că niciun obiect periculos nu se află în incinta aeroportului".

Mai multe publicaţii locale au afirmat anterior că este vorba despre o "alertă cu bombă", evocând un "apel anonim" care ar fi alertat autorităţile aeroportuare.

Cele mai citite

Ungaria a rămas în urma României la PIB-ul pe cap de locuitor

"România a întrecut Ungaria la PIB-ul pe cap de locuitor, iar românii sunt cu mult înaintea maghiarilor la consum", scrie, într-o analiză pentru Portfolio.hu,...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mor într-o piață publică din Genova

O descoperire tragică a avut loc vineri, în jurul orei 16:30, în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui...
Ultima oră
Pe aceeași temă