15 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialAlex Jecan, din nou campion

Alex Jecan, din nou campion

Al doilea turneu de tenis din circuitul Platinum pentru amatori din sezonul 2011 a avut loc week-end-ul trecut la Cluj, acolo unde s-au întrecut 183 de jucători din ţară şi din străinătate, care au disputat 200 de jocuri.

După patru zile de competiţie, campionul tenismenilor amatori din România a devenit Alexandru Jecan, cel care şi-a apărat, practic, titlul cucerit anul trecut. Jecan a devenit campion naţional la nivelul 9, cel mai important nivel din tenisul amator, unul „pe care îl au şi tenismenii profesionişti în Cupa Davis” , conform directorului turneului BCR Tenis Partener, Lucian Boldor.

Turneu de „Mare Şlem”

Alexandru Jecan a jucat finala contra lui Alessandro Hamuth, pe care a tranşat-o în două seturi, 6-3, 6-2. „Turneul nostru a coincis cu cel de profesionişti de la Wimbledon şi putem spune că a fost al doilea de „Mare Şlem” pentru amatori din cele patru existente în acest an.

Au fost cinci tablouri de simplu şi unul de dublu şi aşteptăm acum celelalte două turnee rămase în acest an, luna viitoare la Arad, după care şi la Bucureşti”, a declarat Cătălin Mocuţa, unul dintre organizatori. Ceilalţi câştigători au fost Florin Neacşu, la nivelul 5, Attila Gheorghe Bu, la nivelul 6, Alexandru Teioşanu, la nivelul 7 şi Alin Lazăr, la al optulea nivel.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Ziua Europei: Arcul de Triumf va fi iluminat în albastru

Arcul de Triumf va fi iluminat joi, de Ziua Europei, în albastru, a anunțat Primăria Capitalei. Alte manifestări dedicate Zilei Europa vor avea loc...

Maia Sandu speră ca Republica Moldova să intre în UE “până în 2030”

Președinta Maia Sandu le-a spus cetățenilor Republicii Moldova că țara lor ar putea fi primită în Uniunea Europeană până în anul 2030. "Depinde de noi...

Premierul a sesizat că plătim aceeași bani pentru cantități mai mici și cere sancțiuni pentru comercianți

Premierul Marcel Ciolacu anunţă că urmează să fie elaborată o reglementare în baza căreia producătorii vor fi obligaţi să semnaleze vizibil pe ambalaj, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă