13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăSpecialAlegeţi sculele de grădină potrivite

Alegeţi sculele de grădină potrivite

A şti la ce scule electrice poţi să apelezi şi cum să le întreţii este esenţial pentru a avea o grădină frumoasă. Pentru sfaturi utile şi practice în acest sens ne-am adresat unui specialist: Mihaela Roşca (foto medalion) – Brand manager, scule electrice de grădină Bosch, Divizia de scule electrice şi accesorii Bosch.

Vă rugăm să prezentaţi oferta de unelte de grădinărit Bosch, indicând la ce lucrări pot fi folosite.

Bosch oferă o gamă foarte largă de produse de grădinărit care acoperă un număr mare de aplicaţii specifice: de la maşini de tuns iarba, trimmere, foarfece de tăiat arbuştii, ferăstraie cu lanţ, maşini de spălat cu presiune până la suflante de frunze şi maşini de tocat resturi vegetale, oferind posibilitatea de a alege produse acţionate de acumulatori sau direct de la sursa de curent prin cablu electric.

Maşinile de tăiat iarba Rotak pot tăia iarba cu o înălţime între 20-70 mm, iar trimmerele pot cosi iarba atât în spaţii întinse, cât mai ales în locuri înguste şi greu accesibile. Cu foarfecele de tuns arbuştii îţi poţi chiar modela propriul tău gard viu ornamental. Noul ferăstrău cu lanţ cu acumulator Li-Ion îţi asigură libertatea de mişcare absolută, putând tăia oriunde lemne, scânduri, buturugi etc. Alegând produsele Bosch de grădină, aplicaţii precum spălatul maşinii sau terasei, tocatul resturilor vegetale sau curăţarea peluzei de frunzele uscate le poţi considera rezolvate într-un mod plăcut şi relaxant.

Ce recomandă în mod special aceste unelte?

Aceste scule electrice sunt uşoare, versatile, uşor de folosit şi de depozitat. Se adresează utilizatorului DIY, acoperind cu succes o plajă largă de solicitări şi aplicaţii.

Anul acesta, trendul general este orientat către produsele cu acumulator Li-Ion. De ce? Datorită avantajului evident dat de durata mare de viaţă a acestuia, volumul şi greutatea redusă, posibilitatea de încărcare în orice moment a acumulatorului şi rata mică de descărcare. Chiar nefolosit pe o perioadă îndelungată de timp, acumulatorul îşi păstrează aproape intact nivelul de încărcare.

Prin urmare, Bosch vine în întâmpinarea clienţiilor săi, oferindu-le posibilitatea de a testa sculele electrice cu acumulator Li-Ion, iar în cazul în care nu sunt întru totul satisfăcuţi de performanţele acestora, în termen de 14 zile le pot returna şi vor primi banii înapoi. Pentru detalii suplimentare legate de această campanie, recomandăm accesarea site-ului nostru www.bosch-garden.ro.

Cum sunt respectate criteriile ecologice de eficienţă energetică şi durabilitate la uneltele de grădinărit Bosch?

Prin tradiţie, firma Bosch este o entitate orientată către ecologie. Produsele Bosch sunt astfel proiectate şi realizate încât să respecte aceste percepte ale prezervării naturii, atât de importante în ziua de azi. Fiecare dintre sculele electrice Bosch reprezintă o simbioză între tehnologia modernă şi nepoluantă (care le conferă acestora durabilitatea cerută de către client) şi grija permanentă faţă de mediul înconjurător.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă