16.6 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialALCOOLUL scoate orice secret din femei. E dovedit ştiinţific

ALCOOLUL scoate orice secret din femei. E dovedit ştiinţific

Femeile nu pot ţine un secret mai mult de 47 de ore, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în Marea Britanie, potrivit realitatea.net.

47 de ore reprezintă perioada maximă de timp care poate trece înainte ca femeile din Marea Britanie să îşi încalce promisiunea de a nu divulga un secret.

În opinia experţilor britanici, secretul creează o adevărată “ruptură” în conştiinţa femeilor, făcându-le să devină neputincioase în faţa tentaţiei de a împărtăşi cu cineva acel secret. “Mecanismul” ar fi următorul: femeile divulgă acel secret, chiar înainte de a-şi da seama ce se întâmplă cu adevărat. Urmează apoi rugămintea adresată interlocutorului de a nu spune altcuiva ceea ce tocmai a auzit. Iar interlocutorul – de cele mai multe ori o altă femeie – va jura că nu va spune, însă îşi va încălca promisiunea în următoarele 47 de ore.

Aproximativ 83% dintre femei se consideră “persoane în care poţi avea încredere deplină”, iar 75% dintre acestea susţin că nu au trădat niciodată pe cineva împărtăşind altcuiva secretele. Însă datele acestui sondaj demonstrează o cu totul altă realitate. Patru femei din zece recunosc că nu pot să ţină un secret, indiferent cât de personal sau de stânjenitor este el. Aproximativ 40% dintre femei se justifică pentru acest lucru considerând că au spus acel secret unei persoane care nu are nicio legătură cu cea care le-a făcut mărturisirea, iar în acest fel secretul va rămâne în siguranţă.

În acest caz, confidentul lor este soţul, iubitul, mama sau cea mai bună prietenă.

Aproape jumătate dintre femei – 45% – spun că nu pot ţine un secret, deoarece acesta le apasă pe suflet. Iar 66% dintre ele au declarat că secretele le fac să se simtă vinovate.

Mai mult de jumătate din cele 3.000 de femei participante la acest sondaj, cu vârstele cuprinse între 18 şi 65 de ani, au mărturisit că atunci când consumă alcool devină mult mai vorbăreţe.

Cele mai citite

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...

Sfânta Lumină, adusă de la Ierusalim pe Otopeni. Cum va fi împărțită

Sfânta Lumină va fi adusă de la Ierusalim în această seara de Superiorul Aşezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, şi va fi...

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...
Ultima oră
Pe aceeași temă