12.4 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialAlarma la nationala: Goian, accidentat!

Alarma la nationala: Goian, accidentat!

Dorin Goian a suferit vineri o accidentare la tendon, la antrenamentul echipei nationale, el parasind terenul inainte de finalul sedintei de pregatire. Dupa antrenament, jucatorii din lotul primei reprezentative au disputat un joc-scoala, iar intr-una din cele doua echipe, in locul lui Goian, Piturca l-a folosit pe portarul Eduard Stancioiu pe post de fundas central.
Conform afirmatiilor lui Victor Piturca, Dorin Goian a parasit cantonamentul de la Mogosoaia impreuna cu doctorul echipei nationale, Pompiliu Popescu. "Sper ca este o accidentare usoara. Din ce am vorbit cu Pompiliu Popescu am inteles ca are o intindere la tendonul piciorului stang. Nici nu vreau sa ma gandesc ca Goian nu va putea juca la Euro. Daca, Doamne fereste, Goian va avea ceva grav, exista doua variante de a-l inlocui, una dintre ele fiind Marius Constantin", a declarat Piturca.
De la anuntarea lotului pentru Campionatul European, Victor Piturca a fost nevoit sa renunte la doi jucatori din cauza accidentarilor.
Ovidiu Petre s-a accidentat la menisc in timpul vacantei organizate de FRF in Antalya, iar Danut Coman a suferit o fractura a degetului mare de la mana stanga.

» Nationala Romaniei va pleca luni, la ora 11.30, spre Elvetia, unde va avea cantonamentul pana la startul Euro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă