22.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialAfaceri ardeleneşti în Krasnodar

Afaceri ardeleneşti în Krasnodar

Soci, oraşul Jocurilor Olimpice 2014, are nevoie de sute de clădiri noi.

Înterprinzătorii din Cluj sunt invitaţi la Forumul care va avea loc în toamnă în Rusia dedicat celor care vor să participe la transformarea oraşului Soci într-o capitală a sportului. Oraşul din regiunea Krasnodar va găzdui în 2014 Jocurile Olimpice de Iarnă.

„Ni se oferă ocazia să participăm la acest proiect de anvergură cu tot ce avem în zona noastră, de la firme de construcţii la producători de orice fel, şi vom încerca să organizăm o delegaţie numeroasă care să participe în septembrie la forumul Soci – 2010″, a declarat ieri consilierul Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj, Nicolae Beuran. „Rusia şi România se află amândouă în criză şi încearcă să iasă din această situaţie. Dacă în 2008 schimburile economice între cele două ţări au fost bune, în valoare de şase miliarde de dolari, ele s-au înjumătăţit în 2009. Însă în primul trimestru al acestui an au început iar să crească, cu câteva procente”, a declarat Igor Sidorov, consilierul economic al Ambasadei Rusiei. 

Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă