14.1 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSpecialActorul Harrison Ford, replică acidă pentru Trump

Actorul Harrison Ford, replică acidă pentru Trump

Actorul Harrison Ford i-a răspuns acid lui Donald Trump, candidat la alegerile prezidențiale din Statele Unite, care s-a declarat un fan al artistului, relatează starpulse.com, citat de Agerpres. 

Săptămâna trecută, candidatul republican la președinția SUA declara pentru publicația New York Times că îi plac foarte mult filmele de acțiune în care președintele SUA este prezentat într-o postură eroică, indicând în special filmul "Air Force One", în care rolul liderului de la Casa Albă este interpretat de Harrison Ford. 

Acest film din 1997 îl prezintă pe președintele american luptând cu un grup de teroriști ruși care au preluat controlul asupra avionului prezidențial, Air Force One, în zbor, cu familia prezidențială la bord.

Răspunsul a venit din Australia unde Harrison Ford se află într-un turneu de promovare a noii superproducții "Star Wars: The Force Awakens": "Donald, este vorba doar despre un film. Lucrurile nu stau așa în viața reală. Dar cum ai putea tu să înțelegi asta?".

Cele mai citite

Nou record pentru Maratonul Internaţional de la Sibiu

Maratonul Internațional Sibiu (MIS) se pregătește să își scrie o nouă pagină de istorie, adunând la start aproape 9.000 de participanți înscriși, marcând astfel...

Un bărbat de 55 de ani a murit după ce s-a aruncat în gol de la etajul 6 al unui bloc din Ploiești

Un bărbat în vârstă de 55 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 6 al unui bloc de pe strada Mărăşeşti din...

În ce condiții ar putea da România un sistem Patriot Ucrainei

Iohannis a declarat că inclusiv liderul de la Casa Albă ”a adus această chestiune în discuție”, iar președintele român a spus că este ”deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă