15.9 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialActorul Cristian Grigorescu a murit înecat în Marea Neagră

Actorul Cristian Grigorescu a murit înecat în Marea Neagră

Actorul Cristian Grigorescu în vârstă de 29 de ani a murit, vineri, înecat în Marea Neagră.

Deşi salvamarii arboraseră steagul rosu din pricina valurilor foarte mari, actorul Cristian Grigorescu, membru al grupului Flamingo Boys, al trupei de teatru umoristic ACFOR si fotbalist în Naţionala Artiştilor, a intrat în mare în staţiunea Jupiter şi nu a mai ieşit.

Aurelian Temişan, coleg cu acesta la echipa naţională de fotbal a artiştilor, a confirmat pentru B1 TV că tânărul în vârstă de 29 de ani a fost văzut când a fost izbit în frunte de un val, dar că nimeni nu a avut curajul să intre în mare să îl salveze.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Carmen Şerbănescu, trupul tânărului a adus la mal de valuri sâmbătă, în jurul orei 18.00.

Corpul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru necropsie, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz, a precizat sursa citată.

Cristian Georgescu, în vârstă de 29 de ani, era inginer IT şi component al Naţionalei de Fobal a Artiştilor.

Turiştii aflaţi pe litoral în această perioadă nu au voie să se scalde în Marea Negră din cauza valurilor mari, ca urmare a vântului puternic, salvamarii arborând în acest sens steagul roşu.

Cele mai citite

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

Borussia Dortmund e prima finalistă a Ligii Campionilor la fotbal după 1-0(0-0) cu PSG

Borussia Dortmund s-a calificat în finala Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (0-0), marţi seara,...

Regele Charles al III-lea nu-l va întâlni pe Prințul Harry din cauza programului foarte încărcat al monarhului

Prințul Harry nu se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles al III-lea, în timpul vizitei pe care o efectuează în prezent în Marea...
Ultima oră
Pe aceeași temă