11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialAcţiune de susţinere a fostului şef BBCO Alba Traian Berbeceanu

Acţiune de susţinere a fostului şef BBCO Alba Traian Berbeceanu

Zece persoane au protestat, duminică, în faţa Ministerului Public şi au cerut autoriţăţilor eliberarea din arest a fostului şef al BCCO Alba-Iulia, Traian Berbeceanu.

Protestatarii au avut bannere cu mesaje precum: “Nu arestării pe supoziţii!”, “Respect Traian Berbeceanu”, “Berbeceanu eliberat şi cercetat în libertate”, “Raed Arafat = Traian Berbeceanu = onoare”. De asemenea, protestatarii au adus fotografii cu fostul şef al BCCO Alba-Iulia pe care scria “Respect”.

“Dorim ca acest poliţist adevărat, dedicat trup şi suflet meseriei sale, Traian Berbeceanu, să beneficieze de garanţia legală si constituţională a prezumţiei de nevinovaţie si să fie cercetat în stare de libertate, până la finalizarea procesului penal, cu privire la dosarul în care este acuzat”, au declarat protestatarii.

Prezent la protest, vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, Dumitru Coarnă, a declarat că sindicaliştii îl susţin pe fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba-Iulia pentru că acesta a fost arestat abuziv, fără să existe probe împotriva lui.

Fostul şef al BCCO Alba-Iulia Traian Berbeceanu, acuzat că ar fi sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere, cu un prejudiciu de peste 3,5 milioane de lei, a fost arestat preventiv în 24 octombrie, printr-o decizie luată de Curtea de Apel Alba-Iulia, la propunerea procurorilor DIICOT.

 

Cele mai citite

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă