15 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialAccident grav la Bacău: Șase răniți

Accident grav la Bacău: Șase răniți

Şase persoane au fost rănite, marţi, într-un accident rutier produs e DN2, în județul Bacău, după ce două maşini s-au ciocnit din cauză că unul dintre şoferi nu a păstrat distanţa regulamentară în mers, informează Mediafax.

Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii băcăuani, accidentul a avut loc în dreptul localităţii Bogdan Vodă, de pe drumul naţional DN 2, după ce şoferul unei autoutilitare, în vârstă de 36 de ani, nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina aflată în faţa sa.

În consecinţă, tânărul din Comăneşti ani a intrat în plin cu maşina într-un autovehicul condus regulamentar de un sucevean în vârstă de 48 de ani.

"În urma impactului, cei doi conducători auto şi patru pasageri aflaţi în autovehiculele implicate în accident au fost răniţi, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru acordarea de îngrijiri medicale. Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului în vârstă de 36 de ani pentru vătămare corporală din culpă.

Cele mai citite

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...

Rusia amenință că va lovi instalații militare britanice după declarațiile lui David Cameron

Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi...

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...
Ultima oră
Pe aceeași temă