16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialA vrut să-i fure banii banii de butelie. Vezi câtă ÎNCHISOARE riscă...

A vrut să-i fure banii banii de butelie. Vezi câtă ÎNCHISOARE riscă un hoţ care a atacat o bătrână

83 de lei. Aceasta era suma pe care o femeie o avea asupra ei, în momentul în care un hoţ de meserie i-a furat portofelul. Bătrâna strânsese banii pentru a încărca o butelie.

Totul s-a întâmplat joi dumpă-amiază, în tramvaiul 32, în zona Calea Rahovei din Capitală. Fericirea hoţului nu a durat prea mult deoarece în tramvaiul respectiv se afla şi un jandarm, în civil.

Jandarmul a intervenit, l-a oprit pe bărbatul care a furat suma de 83 de lei şi a solicitat sprijinul colegilor săi aflaţi în serviciu.

Hoţul, în vârstă de 47 de ani, este recidivist şi a fost predat poliţiştilor pentru continuarea verificărilor şi luarea măsurilor legale ce se impun.

Suspectul va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă pentru care riscă până la 15 ani de închisoare.

Cele mai citite

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...

Astronauții dezvăluie ce miros unic are spațiul cosmic

După ce se întorc din ieșirile în spațiu astronauții simt în mod regulat un miros unic atunci când își scot căștile, iar colegii lor...

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...
Ultima oră
Pe aceeași temă