3.9 C
Bucharest
Wednesday, 6 December 2023
HomeSpecialA scos capul și infractorul Adrian Năstase. Pușcăriașul eliberat condiționat amenință cu...

A scos capul și infractorul Adrian Năstase. Pușcăriașul eliberat condiționat amenință cu suspendarea președintelui României | OPINIE

Majoritatea parlamentară dobândită de PSD, sub coordonarea condamnatului Liviu Dragnea, dă aripi tuturor politicienilor pușcăriași care simt că a venit vremea să se cocoațe iar pe vreo funcție de răspundere.

De ce nu ar gândi așa, din moment ce un infractor cu cazier penal gândește că se cuvine ca el să fie șeful Guvernului?

În spiritul acesta a scos capul pârnăiașul Adrian Năstase, unicul prim-ministru care a executat pedepse cu închisoarea pentru actele de corupție comise. Părintele politic al inculpatului Victor Ponta, un posibi al doilea fost prim-ministru care ajunge părnăiaș, a fost intervievat de televiziunea altui inculpat celebru: Sebastian Ghiță.
Din spatele unui birou sculptat luxos care îi expune grandomania maladivă, eliberatul condiționat din Penitenciarul Jilava, a vorbit cu tonul specific prețios-arogant despre experiența lui în detenție, despre cât de greu le-a fost apropiaților săi cât el, marele politician patriot, a stat la mititica.

Nu a spus nimic Adrian Năstase despre cât de bine se simte el și clanul lui cu beneficiile oferite de averea fabuloasă dobndită în perioadele în care acesta a ocupat funcții publice. Așa fac toți marii corupți ai patriei când sunt prinși de Justiție cu vreo hoție. Își plâng de milă chiar dacă toți rămân cu mare parte din averile dobândite numai și numai prin folosirea ilicită și imorală a puterii politice.

După ce și-a plâns de milă, Adrian Năstase s-a apucat să analizeze situația politic actuală. Pe un ton înfumurat până la Dumnezeu, fostul pârnăiaș de la Rahova și Jilava a explicat cum e musai ca preșdintele României să-l numească pe condamnatl Liviu Dragnea prim-ministru. Ba chiar a plusat explicând că dacă nu îl numește pe Dragnea să conducă Guvernul României, majoritatea PSD din Parlamentul României îl va suspenda pe Klaus Iohannis.

Imaginea cu Adrian Năstase care descrie cum va fi suspendat Iohannis dacă nu-l acceptă pe Dragnea ca prim-ministru mi-a adus în minte interviul în care alt pârnăiaș celebru al patriei anunța suspendarea altui președinte. La Dan Voiculescu mă refer și la celebrul interviu de dinaintea suspendării lui Traian Băsescu în care Felix descria calendarul operațiunii pe care o pregătea USL.
Nu m-ar mira ca și astăzi să-l auzim și pe Voiculescu cum amenință și el cu suspendarea lui Iohannis.

Electoratul PSD nu a reușit numai să-i dea infractorului Dragnea instrumentul majorității pentru a putea teleormaniza întreaga țară. A provocat și o veritabilă renaștere neașteptată pentru toți corupții patriei care deja au fost condamnați și unii dintre ei eliberați.

Dacă infractorul Dragnea vrea să fie prim-ministru, este firesc să vină și restul pușcăriașilor din politică la masa puterii pentru a emite pretenții, pentru a da directive, poate pentru a cere funcții.
 Gravatar Carti scrise de Mălin Bot Pagina de Facebook Google Plus Canalul de Youtube
 

 

 

Cele mai citite

Ce este și cum arată “lerul” – Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut

Ce este și cum arată "lerul" - Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut

Joe Biden vrea condamnarea fermă a violenţelor sexuale comise de teroriştii Hamas

Preşedintele american, Joe Biden, a cerut marţi, la Boston, în cadrul unei întâlniri destinate să strângă fonduri pentru campania sa, "condamnarea fără ambiguitate şi...

Montarea unui acoperiș: Pașii cheie pe care trebuie să-i cunoașteți

Montarea unui acoperiș este un proces complex și esențial pentru integritatea și durabilitatea unei locuințe. Este important să înțelegeți pașii cheie ai acestui proces...
Ultima oră
Pe aceeași temă