21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialA ŞASEA ZI de PROTESTE ROŞIA MONTANĂ. Sute de oameni au ieşit...

A ŞASEA ZI de PROTESTE ROŞIA MONTANĂ. Sute de oameni au ieşit pe străzile Bucureştiului

UPDATE: Bulevardul regina Elisabeta Este blocat. S-au forţat cordoanele de jandarmi.

—-

CITIŢI ŞI: REPORTAJ. În mijlocul protestului din Piaţa Universităţii: „Uniţi salvăm Roşia Montană!”

Peste 200 de persoane protestează, vineri seară, în centrul municipiului Cluj-Napoca, faţă de proiectul minier de la Roşia Montană, blocând timp de apoximativ 20 de minute traficul rutier în faţa Primăriei, unde au scandat lozinci antiguvernamentale şi au cerut demisia Guvernului, potrivit Mediafax.

Unul dintre protestatari, Mihnea Blidariu, solistul trupei Luna Amară, a declarat că politicienilor le este frică de cetăţeni, iar aceştia trebuie să ceară demisia Guvernului, a mai multor miniştri şi a premierului Victor Ponta.

—-

Sute de oameni au ieşit şi vineri, pentru a şasea zi, în centrul Capitalei,pentru a protesta  împotriva proiectului Roşia Montană.

CITIŢI ŞI: Proteste ROŞIA MONTANĂ. Sute de oameni blochează CENTRUL CAPITALEI

Aproape 1.000 de oameni s-au strâns în fiecare seară, în centrul Bucureştiului pentru a protesta faţă de proiectul Roşia Montană. Este a patra zi de proteste. Se pare că au fost câteva incidente.

La protestele de duminică, luni şi marţi, miercuri şi joi o parte a manifestanţilor au blocat temporar traficul pe bulevardele Regina Elisabeta şi Nicolae Bălcescu şi Calea Victoriei. Duminică, sute de persoane au mers în faţa Guvernului pentru a cere premierului să oprească proiectul.

Cele mai citite

România are cea mai mare evaziune, dar nu sunt cele mai mici taxe, așa cum susține premierul

România are cea mai mare evaziune fiscală din Uniunea Europeană, potrivit datelor Eurostat, însă la capitolul cele mai mici taxe, suntem de departe statul...

Gabriela Firea își depune candidatura la funcția de primar general, în prezența lui Ciolacu

Gabriela Firea își depune oficial candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei, în ziua de duminică, 28 aprilie 2024. Evenimentul se va desfășura la...

Mesaje de Florii 2024 // Cele mai frumoase urări pe care le puteți face sărbătoriților

Mesaje de Florii 2024// Duminica Floriilor este celebrată cu o săptămână înainte de Paște, adică pe 28 aprilie, și este un prilej de sărbătoare...
Ultima oră
Pe aceeași temă