13.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialA petrecut cu Berlusconi, dar nu a fost plătită

A petrecut cu Berlusconi, dar nu a fost plătită

Românca Ioana Vişan a declarat, în cadrul unui proces desfăşurat în Italia, că a petrecut multe nopţi în casa lui Silvio Berlusconi, recunoscând că primea bani, dar explicând că nu a întreţinut relaţii sexuale cu politicianul italian şi regretând că el nu o mai caută, potrivit BlitzQuotidiano.it, citat de Mediafax.

„Am petrecut multe nopţi la Palatul Grazioli (reşedinţa din Roma a lui Berlusconi) la finalul petrecerilor organizate, dar nu am avut niciodată relaţii sexuale cu Silvio Berlusconi. Am primit bani pentru participarea la petreceri, ni se dădeau în plicuri“, a declarat Ioana Vişan, fotomodel român în vârstă de 27 de ani, la procesul intentat la Bari unor apropiaţi ai lui Berlusconi – Gianpaolo Tarantini, Sabina Beganovic şi alte cinci persoane – acuzaţi de proxenetism prin exploatarea a 26 de tinere în perioada 2008-2009.

Ioana Vişan a admis că, pentru participarea la petreceri, primea plicuri cu sume cuprinse între 2.000 şi 5.000 de euro.

„Am fost la multe petreceri şi se crease o atmosferă de prietenie. Nu am întreţinut relaţii sexuale“, a spus Vişan, martoră la proces.

„Nu înţeleg de ce, eu am spus mereu adevărul, dar Silvio Berlusconi nu m-a mai sunat de peste un an. Sunt dezamăgită. Nu înţeleg de ce, am avut o relaţie de prietenie“, a adăugat românca.

În urmă cu doi ani, Ioana Vişan afirma că avusese o relaţie „bazată pe sentimente“ cu Silvio Berlusconi. Întrebată despre relaţia cu Berlusconi şi despre petrecerile din vilele acestuia, Ioana Vişan răspundea: „Relaţiile mele sexuale ţin de intimitatea mea“. Presa italiană a relatat în mai multe rânduri că dama de companie româncă a fost invitată constant la petrecerile fostului premier italian. 

Vișan a făcut aceste declarații ­într-un proces la finele căruia fostul premier italian riscă șase ani de pușcărie. Berlusconi este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale contra cost cu adolescenta Karima El Maghroug, supranumită de presă drept „Ruby“, înainte ca aceasta să aibă 18 ani. În plus, Berlusconi este acuzat că, în calitatea de premier, ar fi intervenit la poliţie pentru eliberarea din detenţie a adolescentei, minţind că aceasta era nepoata fostului preşedinte egiptean Hosni Mubarak.  

Cele mai citite

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...

Semifinale Liga Campionilor: Borussia Dortmund a învins-o Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0)

Borussia Dortmund a învins-o pe Paris Saint-Germain cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă