10.9 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialA murit Marina Scupra, la doar 49 de ani. Cântăreața a fost...

A murit Marina Scupra, la doar 49 de ani. Cântăreața a fost răpusă de o boală nemiloasă, în numai câteva luni

Cântăreața Marina Scupra a murit de cancer, boală care a răpus-o în doar câteva luni. Artista avea doi copii dintr-o căsnicie anterioară cu compozitorul Dan Dimitriu.

Cântăreaţa Marina Scupra a fost diagnosticată cu cancer, în luna aprilie. Până atunci, spun apropiații, artista nu a acuzat dureri și nu suferise de nicio boală. Cancerul a avut însă o evoluție galopantă.

„Medicii au făcut tot ce au putut. Au operat-o, au urmat toate demersurile (…) A fost tumoarea mult prea mare când au găsit-o, a cuprins mai multe organe”, a declarat pentru Libertatea un apropiat al familiei artistei.

Voleibalistul Claudiu Pițigoi, soțul Marinei Scupra, i-a fost alături în spital, până în ultima clipă. „O boală nemiloasă cu o evoluție rapidă a doborât-o fără să ne dea răgazul de a ne dezmeticit. Fac un apel la bun simț și discreție din partea tuturor. Marina a trăit discret toată viața”, a spus Claudiu Pițigoi, într-un mesaj trimis presei. „Dacă nu te controlezi, cancerul când te doare este prea târziu. Boala asta perversă nu ne dă niciun semn până în ultimul moment”, a precizat Pițigoi.

Marina Scupra și-a făcut debutul în muzică, în 1983, la Festivalul Mamaia, pe când avea doar 15 ani. Cântăreața a fost căsătorită cu compozitorul Dan Dimitriu, căruia i-a dăruit doi copii, Antonia și Dragoș. După despărțirea de acesta, artista și-a refăcut viața, după ce s-a căsătorit cu voleibalistul Claudiu Pițigoi. Marina Scupra își rărise aparițiile publice pentru a se dedica familiei și era profesoară de canto la Școala Populară de Artă.

Cele mai citite

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...
Ultima oră
Pe aceeași temă