21.7 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăSpecialA început construirea celei mai mari grădiniţe din Cluj

A început construirea celei mai mari grădiniţe din Cluj

Clujenii care locuiesc în zona centrală a oraşului Cluj-Napoca sau în cartierul Mănăştur vor avea, de anul viitor, la dispoziţie cea mai mare creşă şi grădiniţă din oraş.

Ea este amenajată de Primărie pe strada Moţilor numărul 58, în apropierea Spitalului Clinic de Copii, a anunţat primarul PDL, Emil Boc.

Valoarea investiţiilor realizate de Primărie este de 500.000 de euro în acest an, iar anul viitor vor fi alocaţi alţi bani, pentru dotarea grădiniţelor.

Noua grădiniţă va avea 295 de locuri în grădiniţă şi în creşă.

Grădiniţa ar urma să fie gata în luna iunie, când ar urma să înceapă dotarea spaţiilor de educaţie. Noua unitate şcolară ar urma să înceapă să funcţioneze efectiv din septembrie 2014. Reamenajarea curţii clădirii sub forma unui spaţiu de joacă presupune păstrarea tuturor copacilor şi a spaţiului verde.

În total, din anul 2009 şi până acum, în grădiniţele clujene au fost create peste 1.230 de noi locuri, iar în creşe, alte 405 locuri.

 

Cele mai citite

Ministerul Finanțelor lansează o nouă emisiune de titluri de stat TEZAUR cu dobânzi neimpozabile, din 15 aprilie

Românii pot investi, începând de luni, 15 aprilie, în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1 și 3 ani, cu dobânzi anuale de...

Dănuț Coman a demisionat de la FC Hermannstadt: „Se putea mai bine…”

FC Hermannstadt a rămas fără președinte după ce Dănuţ Coman a demisionat din funcţie vineri, din cauza unor motive personale. „Dragi sibieni, pentru mine ultimii...

Bitcoin a scăzut cu 7,9%

Bitcoin a scăzut sâmbătă cu 7,9%, până la 61.842 dolari la ora 21:00 GMT, cu 5.308 dolari mai puțin față de închiderea precedentă, scrie...
Ultima oră
Pe aceeași temă